Son Dakika Beşiktaş Haberleri (4 Aralık 2019)

FutbolArena - Beşiktaş haberleriyle ilgili 4 Aralık 2019 günü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik. 

1 BEŞİKTAŞ’TAN GOLCÜ ÇIKARMASI
BEŞİKTAŞ’TAN GOLCÜ ÇIKARMASI
Beşiktaş’ta yönetim Burak Yılmaz’a alternatif arıyor. Transfer çalışmalarına başlayan siyah beyazlı yönetim İtalya’da golcü izlemeye başladı.

Fotospor
2 BEŞİKTAŞ’TAN SPONSOR HAMLESİ
BEŞİKTAŞ’TAN SPONSOR HAMLESİ
Beşiktaş’ta yeni başkan Ahmet Nur Çebi yeni sponsorluk anlaşması için THY’nin kapısını çaldı.

Fanatik
3 MEHMET DEMİRKOL: ’’ABDULLAH AVCI FORMÜLÜ BULDU’’
MEHMET DEMİRKOL: ’’ABDULLAH AVCI FORMÜLÜ BULDU’’
Beşiktaş, Süper Lig’in 13. haftasında Kayserispor’u 4-1 mağlup etti. Bein SportsHaber kanalında konuşan Mehmet Demirkol, Beşiktaş 5 maçlık galibiyet serisi ve Abdullah Avcı’nın yakaladığı başarıyı değerlendirdi.

Abdullah Avcı’nın eleştirildiği dönemle ilgili yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, "Sınırı aşan eleştiri şudur: İftira, hakaret, küfür. Bunun dışında her türlü eleştiri, bu mevkide olur. Abdullah Avcı bir yöntem buldu, iyi bir teknik direktör olmanın temel şartlarından biridir bu: Çözüm bulacaksın. Bir çözüm buldu, bu çözüm onu nereye götürür bilmiyorum ama suyun üstünde kaldı, boğulmadı." dedi

"ABDULLAH AVCI’YI ŞİMDİ ÖVMEK LAZIM"

Mehmet Demirkol sözlerinin devamında "İlk 6 haftada Abdullah Avcı’yı çok ağır eleştirmek için herkesin çok haklı sebepleri olduğu gibi, bugün de bu sınavlarda aldığı iyi notlar sebebiyle hocayı övmek lazım. Tabii bütün takımla birlikte." dedi.
4 BALOTELLİ İÇİN TRANSFER İTİRAFI
BALOTELLİ İÇİN TRANSFER İTİRAFI
İtalya Ligi’nde Brescia forması giyen Mario Balotelli’nin devre arasında takımdan ayrılabileceği ifade edildi. Brescia Başkanı Massimo Cellino, İtalyan basınında yaptığı açıklamada oyuncunun ocak ayında takımdan ayrılabileceğini ifade etti.

Balotelli, Türkiye’ye transfer olacak mı?

İtalya Ligi’nde yaşadığı ırkçı saldırılar nedeniyle geçtiğimiz haftalarda da gündem olan Balotelli, Hellas Verona maçında sahayı terk etmek istemişti. Brescia Başkanı Cellino, "Balotelii, ocak ayında takımdan ayrılabilir. Kendisi çok üzgün, çünkü istediği oyunu oynayamıyor. Bedelsiz olarak kulüpten ayrılabilir. Kendisi için en iyi yolu seçmeye ihtiyacı var" dedi.

BEŞİKTAŞ İLE ADI ANILIYORDU
Beşiktaş’ın ocak ayında forvet transferi yapmak istediği biliniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı bu konuda golcü talebini yönetime iletti. Geçtiğimiz günlerde Balotelli’nin de Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilmişti.

İtalyan futbolcu bu sezon 8 lig maçında 2 gol attı.
5 KULÜPLERDEN BEİN SPORTS’A OLAY TEPKİ
KULÜPLERDEN BEİN SPORTS’A OLAY TEPKİ
Süper Lig’de heyecan devam ederken 13. hafta maçlarının ardından kulüplerin birçoğu, yayıncı kuruluşa karşı ortak tepki gösterdi. Hafta sonunda oynanan maçlarda atılan goller ve tartışmalı pozisyonlarla ilgili görüntüleri taraftarlarıyla paylaşmak isteyen ancak yayıncı kuruluşun telif hakları konusundaki tutumu nedeniyle video paylaşamayan kulüpler, animasyon ve grafiklerle tepkilerini dile getirdiler.

BAŞAKŞEHİR’İN PAYLAŞIMI AKIMA DÖNÜŞTÜ
Yayıncı kuruluşa ilk tepki Başakşehir’den geldi. Antalyaspor ile oynanan maçta Gael Clichy’nin attığı golü paylaşmak isteyen Başakşehir, "Süper Lig maçlarımızdan görüntü paylaşamadığımız için, Clichy’nin bugünkü gol sevincinde Mert Günok’a koşuşunu size bu şekilde göstermek istedik." ifadeleriyle Fransız futbolcunun Manchester City’de yaşadığı gol sevincinin videosunu paylaştı.

Bu paylaşımın ardından Göztepe, Galatasaray, Fenerbahçe, Denizlispor ve Kayserispor’dan da benzer paylaşımlar yapıldı ve telif yasağına tepki gösterildi.

YAYINCI KURULUŞUN TELİF KONUSUNDAKİ TUTUMU

Yayıncı kuruluş geçtiğimiz sezondan bu yana kulüplerin sosyal medyada paylaştıkları maç görüntülerine izin vermiyor. Bu görüntülerin paylaşılmasının telif hakları nedeniyle paylaşılması istenmezken, kulüplerin yaptığı paylaşımlar da sosyal medyadan kaldırtılıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...