Jelena Karleusa skandalı ifşa etti! Çıplak fotoğrafların aslı...

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaşlı eski futbolcusu Tosic’in eşi Jelena Karleusa, internete düşen olay fotoğraflarla ilgili sessizliğini bozdu. Jelena Karleusa ve Vranjes’in ilişkisi olduğu yönündeki iddialar Sırp basınında gündeme otururken, Jelena Karleusa bu iddialar karşısında suskunluğunu bozdu. Karleusa, Vranjes’i ifşa etti. 

1
Jelena Karleusa, internete düşen çıplak fotoğrafların fotomontaj olduğunu söylerken, bununla ilgili yasal işlem başlatacağını açıkladı.
2
Sırp basını bu olayla ilgili tamamen karıştı. Geçtiğimiz aylarda Jelana Karleusa’nun bir dönem Türkiye’de Gaziantepspor’da da forma giyen Vranjes ile ilişkisi olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı.
3
Bu iddiaların ardından Jelena Karleusa’nun çıplak fotoğrafları internete düştü. Jelena Karleusa ise bu fotoğrafların fotomontaj olduğunu söyleyerek, ailesine karşı yapılan planlı bir organizasyon olduğunu belirtti.
4 ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ
Bu olayın ardından Jelena Karleusa, Vranjes’in kendisini ölümle tehdit ettiği yönündeki yazışmaları sosyal medya hesabından paylaştı. Ailesine karşı atılan bu çirkin suçlama karşısında sessiz kalmayacağını söyleyen Jelena, daha sonrasında Vranjes’in mesajlarını ve telefon numarasını ifşa etti.
5 JELENA’NIN AÇIKLAMASI:
JELENA’NIN AÇIKLAMASI:
Bilgisayardan biraz anlayan herkes bu görüntülerin montaj olduğunu anlar ve yapabilir. Benim cep telefonum çalındı. Lütfen kimse itibar etmesin bu fotoğraflara. Çünkü hiçbiri gerçek değil. Bununla ilgili hukuksal mücadelemi başlatacağım. Bu olayı yapan tek bir kişi değil. Bu tamamen planlı bir şekilde yapılan bir iş. Aileme karşı düzenlenmiş çirkin bir organizasyon.

Futbolarena anasayfasından devam...