Son Dakika Beşiktaş Haberleri (21 Aralık 2019)

FutbolArena - Beşiktaş haberleriyle ilgili 21 Aralık 2019 günü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik. 

1 BEŞİKTAŞ ANCELOTTİ’Yİ BEKLİYOR
BEŞİKTAŞ ANCELOTTİ’Yİ BEKLİYOR
Beşiktaş, Carlo Ancelotti’nin Everton takımının başına geçmesinden sonra Cenk Tosun konusunda girişimlerde bulunacak.

Fotospor
2 BEŞİKTAŞ YENİ MODRİC’İNİ BULDU
BEŞİKTAŞ YENİ MODRİC’İNİ BULDU
Beşiktaş’ta Abdullah Avcı, Luka Modric benzeri oyuncu istiyor. Ancak son günlerde Botafogo’da oynayan Joao Paulo’nun adı Beşiktaş ile anılıyor

Fotospor
3 BEŞİKTAŞ CANER ERKİN İLE İMZALIYOR
BEŞİKTAŞ CANER ERKİN İLE İMZALIYOR
Beşiktaş sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin ile ocak ayında görüşecek. Anlaşma sağlanırsa Caner Erkin ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Fanatik
4 ATİBA’DAN HEYKEL AÇIKLAMASI
ATİBA’DAN HEYKEL AÇIKLAMASI
Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Atiba, taraftarların "Heykeli dikilsin" sözleri hakkında; "Bunu hep söylüyorum. Onların güzel düşüncelerini, duygularını duymak benim için çok önemli. Onların bu desteğini her fırsatta dile getiriyorum. Buna her zaman minnettarım." diyerek memnuniyetini belirtti.

Fanatik
5 BEŞİKTAŞ DERBİLERDE ZORLANIYOR
BEŞİKTAŞ DERBİLERDE ZORLANIYOR
Beşiktaş, Fenerbahçe’ye karşı oynadığı son 24 derbide yanızca 4 kez kazanabildi. Geçtiğimiz sezon oynanan derbilerde beraberlik sonucu çıktı. Fenerbahçe, son 24 derbinin 11’ini kazanırken, 9 maç da beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında oynanan son 4 derbide de 3 beraberlik çıkarken, sarı lacivertliler 1 kez kazandı.

FENERBAHÇE’NİN KADIKÖY’DE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de de Beşiktaş’a karşı oynadığı maçlarda üstünlük kurmuş durumda. Sarı lacivertliler, Kadıköy’de oynanan son 17 derbide 10 galibiyet, 7 beraberlik aldı.
6 BEŞİKTAŞ MARCELO’YU TRANSFER EDİYOR
BEŞİKTAŞ MARCELO’YU TRANSFER EDİYOR
Lyon ile problem yaşayan Beşiktaş’ın eski yıldızı Marcelo yeniden Türkiye’ye geliyor. Beşiktaş yıldız futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden transfer etmeyi planlıyor.

Fotomaç
7 BEŞİKTAŞ’TAN FLAŞ TRANSFER HAMLESİ
BEŞİKTAŞ’TAN FLAŞ TRANSFER HAMLESİ
Bilal Başaçıkoğlu’nun adı hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile anılıyor... 24 yaşındaki oyuncu şu anda bonservis bedeli ödenmeksizin transfer edilebilir..

Fotomaç
8 BEŞİKTAŞ BURAK YILMAZ’IN PARTNERİNİ BULDU
BEŞİKTAŞ BURAK YILMAZ’IN PARTNERİNİ BULDU
Hollanda Ligi ekibi Heerenveen’in Nijeryalı genç forvet oyuncusu Chidera Ejuke’nin Beşiktaş’a transfer olacağı dış basında yer aldı. 21 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak ara transfer döneminde Türkiye’ye geleceği kaydedildi.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...