Ve Beşiktaş'ın Pepe görüşmesinden çıkan sonuç

FutbolArena - Beşiktaş’ta Pepe transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

1
Siyah beyazlı kulüp yöneticileri 3 Temmuz’da, Lizbon’da akşam saatlerinde Portekizli yıldız için transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

2
Umut Güner, Hukuki İşlerden Sorumlu Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve menajer Ahmet Bulut’un yer aldığı toplantıda şartlar masaya yatırıldı.

3
Beşiktaşlı yöneticilerin Pepe transferi için Lizbon’da gece geç saatlere kadar süren görüşmesi sona erdi.

4
Beşiktaş’ta Umut Güner, Hukuki İşlerden Sorumlu Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve menajer Ahmet Bulut’un yer aldığı görüşmede henüz net bir karar çıkmamasına rağmen yarın tarafların son kez bir araya geleceği ve nihai kararın verileceği bilgisine ulaşıldı.

5
Öte yandan 3 Temmuz Pazartesi gecesi gerçekleşen görüşmelerin ise olumlu geçtiği ve 4 Temmuz’da tarafların yeniden bir araya gelerek son detayları konuşacağı öğrenildi.

6
4 Temmuz Salı günü TSİ 11:00’de tarafların yeni bir görüşme daha yapılacak.

7
Ayrıca yıldız futbolcu Pepe de Lizbon’daki ilk toplantıda yer aldı. 

Futbolarena anasayfasından devam...