Sırbistan - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye, bu akşam Sırbistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

FutbolArena - UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Takımımız, grubun ikinci maçında bu akşam deplasmanda Sırbistan ile karşılaşacak.Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da oynanacak maçı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Milli Takım'da maç öncesinde Mert Hakan Yandaş ile Mert Çetin sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Sırbistan - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Uluslar Ligi'nde oynanacak grup ikinci maçı öncesi yayıncı kuruluş bilgiler de belirlendi. Sırbistan - Türkiye maçı 6 Eylül 2020 Pazar günü saat 21:45'te başlayacak ve TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Sırbistan: Dmitrovic, Milenkovic, N. Maksimovic, Kolarov, Mladenovic, Maksimovic, Savic, Ljajic, Tadic, Kostic, Mitrovic.

Türkiye: Mert Günok, Zeki, Merih, Çağlar, Umut, Ozan, Mahmut, İrfan Can, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz (Kenan), Burak Yılmaz.

ŞENOL GÜNEŞ: "KADRODA DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIZ"

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Sırbistan karşısında Macaristan maçındaki kadrodan çok farklı oyunculara şans vereceğini vurgulayarak, "Yeniden bir yola çıkıyoruz. Üç günde bir maç oynamak durumundasınız. Milli takım takviminde belli bir takvim var. 3 günde bir maç yaparken oyuncuların bir yıpranma payı var. Oyuncuları koruyarak, bu maçta da mümkün olduğunca değişiklik yapmak durumundayız. Bu maçlara değer vermediğimiz anlamı taşımaz. A Milli Takım'a çağrılan her oyuncu, o takımın direk oyuncusu olmalıdır. Bazen oynadığınız oyunun karşılığını alamayabilirsiniz, ama bu gelecek maçlarda yüzde yüz devam eder diye bir şey yok. Perşembe günkü maça göre çok değişiklik yapacağız. Merih 90 dakika ilk defa oynadı. Sağlık olarak sorun yok ama üst üste maç oynarsa ne olur? Takımda büyük bir değişiklik yapacağımızı söyleyebilirim" açıklamasını yaptı.

UEFA Uluslar Ligi nedir?


UEFA'ya bağlı 55 üye ülke arasında düzenlenen Uluslar Ligi organizasyonu değişimli olarka her iki yılda bir oynanacak. Uluslar Ligi'nde ülkeler 4 ayrı kümeye ayrılıyor. İlk iki kümede 12, üçüncü kümede 14 ve dördüncü kümede 16 ülkenin milli takımları yer alıyor. Bu kümeler içerisinde ülkeler gruplara ayrılacak. Gruplarını lider tamamlayan takımlar bir üst kümeye yükselecek. A Kümesi'nde yer alan grupların liderleri ise kendi arasında dörtlü final oynayacak ve bu şekilde turnuvanın şampiyonu belirlenecek.

Son dakika Milli Takım Haberleri için FutbolArena'yı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri