Serkan Reçber kimdir, kaç yaşında? Serkan Reçber nereli, ne iş yapıyor?

Serkan Reçber kimdir, kaç yaşında? Serkan Reçber Beşiktaş'ta göreve başlayacak. Siyah beyazlılar resmi olarak Serkan Reçber ile çalışacaklarını açıkladı. Peki Serkan Reçber ne iş yapacak? Serkan Reçber aslen nereli? Serkan Reçber hakkında tüm detaylar burada. 

Serkan Reçber kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş'ın Serkan Reçber açıklaması sonrası siyah beyazlı taraftarlar Serkan Reçber kimdir sorusunu sormaya başladı. Daha önce spor yorumcusuluğu yapan Serkan Reçber hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri derledik. Serkan Reçber aslen nereli, Serkan Reçber ne iş yapıyor gibi birçok sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Serkan Reçber Beşiktaş'ta ne iş yapacak? Serkan Reçber'in görevi ne?


Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Serkan Reçber'in görevi resmen belirtildi. Serkan Reçber, siyah beyazlı takımda Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörü olarak görev yapacak. Serkan Reçber'in transfer çalışmalarında kulübe önerilerde bulunması ve futbolcu takip etmesi de planlanıyor.

SPOR YORUMCULUĞU YAPIYORDU

Serkan Reçber daha önce TV kanallarında spor yorumculuğu yapmaktaydı. A Spor'da yorumlarına başlayan Serkan Reçber ardından TRT Spor'a transfer olmuş ve yaptığı yorumlarla dikkat çekmişti.


Serkan Reçber kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?


1975 doğumlu eski Milli futbolcu Serkan Reçber futbol hayatına Zeytinburnu takımı alt yapısında başlamıştır. Türkiye A Milli takım formasınıda giyen Serkan Reçber 20 yaşında Fenerbahçe takımına transfer olmuştur. Daha sonra sırasıyla Dardanelspor, Vanspor, Rizespor, Bakırköyspor, Zeytinburnuspor, Göztepe, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor, Yimpaş Yozgat, Eskişehirspor, Antalyaspor, Güngören Belediyesi, Anadolu Selçukspor takımlarında forma giymiş en son kariyerine Güngören Belediyespor takımında nokta koymuştur.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri