Sergen Yalçın'ı Beşiktaş'a gönderdiler! Resmi hesabın paylaşımı

Yeni Malatyaspor kulübünün resmi faceebook hesabından Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'la anlaştığı duyuruldu fakat sonrasında hesabın hacklendiği ortaya çıktı. 

FutbolArena - Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabı hacklendi ve Sergen Yalçın'ın kariyerine Beşiktaş'ta devam edeceği duyuruldu.

Yeni Malatyaspor kulübünün resmi facebook hesabından 26 Ekim 2019 Cumartesi günü akşam saatlerinde, "Her şey için teşekkürler Sergen hoca. Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Malatya'mız için verdiği tüm emekler için teşekkür ederiz. Beşiktaş kariyerinde başarılar dileriz." açıklaması yapıldı.



Yeni Malatyaspor kulübünden yapılan bu açıklamanın ardından taraftarlar da heyecanlanırken, kısa süre içinde kulübün resmi twitter hesabından, facebook sayfasının hacklendiği duyuruldu. Yeni Malatyaspor resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Resmî Facebook sayfamız art niyetli kişilerin eline geçmiştir. Bu süreçte yapılan hiç bir paylaşım bize ait olmadığı gibi doğruluk payı da yoktur." ifadelerine yer verildi.

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor?


Beşiktaş taraftarı hafta arası UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Braga maçında teknik direktör Abdullah Avcı'ya yönelik tepki gösterirken, "Abdullah Avcı istifa! Güle güle Avcı!" diye bağırırken, Sergen Yalçın tezahüratları yaptı. Yeni başkan Ahmet Nur Çebi ise seçimi kazandığı gün Abdullah Avcı'nın arkasında olduğunu ve Ocak ayına kadar tartışmasız onunla devam edeceklerini söyledi.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri