Sergen Yalçın: "Korona konusunu biraz abartıyoruz"

Sergen Yalçın, Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Süper Lig 26. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi golsüz berabere bitti. Maçın ardından siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.


Galatasaray 0-0 Beşiktaş Sergen Yalçın'ın maç sonu açıklamaları


"KEYİF VEREN BİR MAÇ OLMADI"

Dengeli bir maç oldu. Seyir zevki veren bir maç olmadı. İki taraf da savunma yaparken birbirini iyi analiz etmiş. İki taraf da önlem almış. Mücadele açısından iyi ama oyunsal anlamda tatmin edici bir maç olmadı. Berabere bitti. Yapacak bir şey yok. Sonuç iki tarafı da memnun etmedi. Bazen derbiler böyle oluyor.

"YABANCI OYUNCULAR DAHA TEMKİNLİ"

Bizim oyuncular Çarşamba veya Perşembe günü virüs konusunda toplantı yaptı. Yabancı oyuncular daha temkinli. Türkiye şu anda dünyanın en güvenli ülkesi. Onlar için burada olmak daha iyi. Doktorumuz bunları anlattı. İki takım oyuncularını da etkiledi tabi salgın.

"MUTLU DEĞİLİZ, MUTSUZ DA DEĞİLİZ"

Gökhan sakatlanıp Lens girince çok şansımız kalmadı hamle için, sonra Boateng de sakatlandı ve Ljajic'i aldık. Çok söylenecek bir şey yok. Kenardan istediğimiz hamleleri yapamadık, mecburen yaptık sakatlıklar yüzünden. Geceye bakarsak mutlu değiliz, mutsuz da değiliz. Ne olduğumu ben de bilmiyorum.

"KADRO MALİYETİNİ DÜŞÜRMEK ZORUNDAYIZ"

TFF limitleri anlamında, mali kriterler anlamında, önümüzdeki sezon takım maaşını 17-18 milyon euro daha düşürmek zorundayız..Ciddi bir planlama ve değişim yapmak zorundayız.."

DEVLETİMİZ NASIL DİYORSA ÖYLE OYNAYACAĞIZ

"Devletimizin verdiği bir karar. Onlar nasıl derse öyle oynayacağız. Çok fazla yorum yapmam doğru olmaz. Seyircisiz oynanan müsabakaların atmosferi düşük. Elimizden geldiğince oyuncularımızı konsantre etmeye çalıştık. 3 puanla ayrılsaydık daha farklı hedef düşünebilirdik ama 1 puan aldık. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin mantığından bakarsak, ligin gidişatında beraberlik kötü değil. Ancak puan olarak geride olduğumuzdan bu 1 puan bizi mutlu etmedi."


Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri