Sergen Yalçın ile bambaşka Beşiktaş! Gelişen oyunun detayları

Beşikta, Süper Lig 24. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederken, siyah beyazlılar Sergen Yalçın yönetiminde savunma ve hücum anlamında bambaşka bir çehreye büründü. 

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 24. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Siyah beyazlılar, 2 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı ve puanını 40'a çıkardı. Öte yandan Beşiktaş'ta, Sergen Yalçın dönemiyle birlikte oyun anlamındaki yükseliş devam ediyor.

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor maçında attığı 2 golün dışında yine geçen hafta Trabzonspor maçında olduğu gibi sayısız net fırsatı değerlendiremezken, siyah beyazlıların aynı zamanda 1 şutu da direkten döndü.

EN İYİ HÜCUM + DEFANSİF PERFORMANS

Beşiktaş, Sergen Yalçın ile oyun anlamında bambaşka bir çehreye büründü. Siyah beyazlılar, 2 hafta önce Medipol Başakşehir'e 1-0 kaybettiği maçta bu sezon deplasmanda en fazla şut ve gol girişiminde bulunduğu ikinci müsabakayı oynarken, Aytemiz Alanyaspor maçında da bu karnesini istikrarlı bir şekilde devam ettirdi.

Aytemiz Alanyaspor karşısında 90 dakika boyunca 18 şut atan, 21 orta açan Beşiktaş, 30'un üzerinde rakip ceza sahasında topla buluştu. Siyah beyazlılar adına özellikle deplasmanda sezonun en iyi hücum karnesi oldu. Öte yandan siyah beyazlılar Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarında yine bu sezonun en fazla gol pozisyonu ve gol girişimi yakaladığı maçı oynadı. Siyah beyazlılar son 3 maçta 15 gol girişiminde bulunurken, net pozisyon olarak 10'un üzerinde tehlike yarattı.

SAVUNMA PERFORMANSI GELİŞTİ

Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde son haftalarda hücum performansını ileriye taşırken aynı zamanda kalesinde de az pozisyon vermeye başladı. Siyah beyazlıların Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarında kalesine sadece 5 isabetli şut gelirken, Beşiktaş bu maçlarda sezonun genelindeki maçlara nazaran kalesinde daha az pozisyon verdi. Siyah beyazlıların son 2 maçta kalesine gelen 5 isabetli şutun 3'ü golle sonuçlandı.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri