Sergen Yalçın: "Hakem çıldırttı bizi! Tansiyonum çıktı!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 10. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"KARAKTER SINAVINI BAŞARIYLA GEÇTİK"

Mutluyuz. Oyuncularımız da çok mutlu. Oyuna baktığımız zaman zor bir 90 dakika oldu. 10 kişi kaldık. Güçlü bir takımla oynadık. Bugün oyuncularım çok inançlıydı. Ciddi bir karakter sınavı verdi oyuncularım sahada. Başarıyla geçtiler. Hepsinin ayağına sağlık. İnanılmaz bir mücadele ortaya koydular. Eksiklerimiz de var. Kısıtlı şartlara rağmen olabilecek bütün hamleleri yapmaya çalıştım. Bütün oyuncularıma çok teşekkür ediyorum.

"İYİ YOLDAYIZ"

Puan cetveli açısından bizim adımıza önemli bir galibiyetti. Hedefe yakın devam etmek istiyorduk. Ligin başlangıcı bizim için iyi olmamıştı. Şimdi yavaş yavaş sistemimiz oturuyor. İyi yolda gidiyoruz.

"HAKEMİN KARARLARI OLACAK İŞ DEĞİL"

Hakem mevzusuna girmek istemiyorum. Hakem arkadaşlar mecburen bize yaşatmak zorunda kaldı. Erol Bulut'a sorsanız o da hakemlerden şikayetçi olacak muhtemelen. Genel oyuna bakınca çok bir şey söylemek istiyorum. Olacak şey değil yani bu olanlar. Bir tane pozisyon söyleyeceğim. 44. dakikada kontra yakaladık. Pozisyonu kesti faul verdi. Josef'in pozisyonundan önce faulü verse hiçbir şey olmayacak. Enteresan enteresan işler. Mert Hakan'ın pozisyonu ikinci sarı kartı değil mi? Peki Mert Hakan'ı niye atmıyorsun? Ne ayrıcalığı var?

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri