Serdar Ali Çelikler: "Fırat Aydınus eğer derbide şunu yapsaydı..."

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 3 kırmızı kartın çıktığı derbiyi yorumlayan Serdar Ali Çelikler, NTV Spor Kırmızı Çizgi programında Fırat Aydınus'un nefis maç idare ettiğini söyledi. 

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 2-2 biten gerilim dolu derbiyi NTV Spor'da Serdar Ali Çelikler yorumladı.


Beşiktaş 2-2 Fenerbahçe Serdar Ali Çelikler NTV Spor yorumları


Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan olan karşılaşmayı Serdar Ali Çelikler NTV Spor'da şu sözlerle yorumladı:

"FIRAT AYDINUS NEFİS MAÇ İDARE ETTİ"

30 senedir maç izliyorum. UEFA'nın kurumsal otoriteyi kurduğu yıllardan itibaren bu UEFA, bizim kafamıza vura vura meşale atmayacaksın kardeşimi öğretti. Sahaya bir şey atmayacaksın kardeşimi de öğretti. Saçma sapan kavga çıkarmayacaksını da öğretti. Hakem sahanın tek hakimidir. Bu işleri idare etmez. Fırat Aydınus nefis maç idare etti. Olağanüstü idare etti. Hakem maç yönetir. Gir odaya ya! Git odaya! Sizinle oynamıyorum de git odaya! Soldado ile Pepe'ye 5. dakikada sarı kart verirdin, hadi bir daha yapın bakayım derdin.
Türkiye'de otoriteye güven yok.

"TÜRKİYE'DE BİR TANE OTORİTEYE GÜVEN VAR"

Türkiye'de bir tane otoriteye güven var. O da bilgisayarlı trafik denetimi. Herkes tünellerde yavaşlıyor, 70'le gidiyor. Eve fotoğraf geliyor çünkü. Kırmızı ışıkta, yanlış ışık ihlalinden insanın öldüğü bir yerdi Türkiye. Artık olmuyor.

Türkiye Kupası Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri