Şenol Güneş'ten Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için transfer açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında gelen Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı sorularının ardından transfer açıklaması yaptı.

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup oldu. Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş basın toplantısında konuştu. Güneş, istifa edip etmeyeceği sorusuna, “Ben görevimin başındayım. Bu konuları siz daha iyi biliyorsunuz" yanıtını verdi. Ayrıca Vagner Love, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı soruları üzerine transfer açıklamalarında bulundu.

Beşiktaş, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı'yı transfer edecek mi?


İHA'nın haberine göre Şenol Güneş, bir basın mensubunun 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna, “Ligin ne olacağını bilmiyorum. Ben görevimin başındayım. Daha sonra lig değerlendirilir konuşulur. Ben görevimin başındayım bu konuları siz daha iyi biliyorsunuz" cevabını verdi.

ŞENER VE OZAN SORUSU

Adı Beşiktaş ile anılan Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan için şu yorumu yaptı:

“Şener ve Ozan Fenerbahçe'nin oyuncusu. Şu an konuşmak doğru olmaz. Bunlar zamansız konuşulmaz. Daha tarih gelmemiş böyle konuşmak şık olmaz. Bizim bazı mevkilerde eksiklerimiz var. Belli mevkilere oyuncu alacağız ama eldeki oyuncuların da gitmesi gerecek."

VAGNER LOVE AÇIKLAMASI

Güneş, adı Brezilya kulüpleri ile anılan Love için, “Verim olarak tabi iyi ve kötü oyuncular vardır. Sezon başında Love ile ilgili bir transfer gelişmesi vardı. Olmadı. Yine gündemde böyle bir konu var. Karar yönetimindir" açıklamasını yaptı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri