Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş yorumu "Çok küçümseniyor"

FutbolArena - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde Monaco’yu da devirdi. Maçın devre arasında ve sonunda mücadeleyi Mehmet Demirkol yorumladı.

1
Mehmet Demirkol Monaco - Beşiktaş ile ilgili devre arasında ve maç sonunda değerlendirmelerde bulundu... İlk yarı ile ilgili Demirkol şunları dedi...
2
"Maç aslında 2-1 Beşiktaş lehine. Yani inanılmaz. Bu pozisyonların ardından hala video hakem konuşuluyorsa veya yapılmayacak deniyorsa pes diyorum. Bariz gol bu. Şampiyonlar Ligi oynuyorsun ve turu getireceksin neredeyse."
3
"Dediğimiz gibi diziliyor Monaco. Tielemans sağ kanatta değil, merkezde forvet arkası oynuyor. Çok iyi yapabildiğini düşünmüyorum. Hocaları değişikliğe gidebilir. O da bizim işimizi zorlaştırır. Umuyorum gecikir."
4
"Şu ana kadar Beşiktaş kendi standardında işler yapıyor. Gol de öyle. Klasik Beşiktaş golü. Talisca sağa çıkardı, Quaresma nefis kesti, Cenk de her zaman yaptığı işi yaptı."
5
"Cenk Tosun’u artık övmeye gerek yok. Düştüğü zaman konuşuruz bundan sonra. Tabi karşıda da müthiş bir golcü var Falcao. Üstelik Pepe varken sanki karşısında kimse yokmuş gibi rahat. Çok üst düzey golcü."
6
"Beni asıl şaşırtan Pepe. Gol pozisyonundan bahsetmiyorum. Hamlelerde geç kalıyor ve biraz dağınık. İkinci yarıda umuyorum tecrübesiyle toparlar."
7
Demirkol maç sonunda ise şunları söyledi... "Talisca’nın oyununu beğenilmemiş olabilir. Alışıldığının dışında bir oyun oynadı ama o bir orta saha performansıyla oynadı ve çok fazla kilit pas attı. Tolgay’ın olmasından kaynaklanıyor biraz. Oğuzhan olunca Talisca daha önde. Tolgay olunca Talisca’nın biraz daha fazla geride olması gerekiyor."
8
"Asıl işi belirleyen Adriano oldu. İlk toplara çıkışına bakmak lazım. Tielemans iyi bir oyuncu, büyük de olacak ama 10 numara konusunda Oğuzhan’ın yaşadığı sıkıntıyı yaşıyor."
9
"Cenk, Quaresma yine ön plana çıkıyor. Unutmayalım, asistin pasını da veren Talisca. Beşiktaş’ın şu başarısı küçümsenmemeli. Bu olan biten şey, bunlar çok olumlu işler. Cenk çıktı bir kere. Karşısında oynadığınız takımın kanat beki 60 milyon euro’ya transfer oldu ya. Beşiktaş çok büyük iş yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorsun. Şu anda bazen başarılar çok küçümseniyor. Başarılı geldikçe normal karşılanıp, kötü yorumlar yapılıyor. Bu normal bir şey değil."

Futbolarena anasayfasından devam...