Şenol Güneş'in sözleşmesi uzatılıyor! Toplantı sonuçlandı

Beşiktaş yönetiminin bugün yaptığı toplantıdan, Şenol Güneş'e sözleşmesini uzatma teklifi yapma kararı çıktı.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Şenol Güneş belirsizliği son buldu. Fikret Orman başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısı sonuçlandı. İdarecilerin görüşmesinde Şenol Güneş'in sözleşmesinin uzatılmasına karar verildi.

Şenol Güneş kovulacak mı?


Beşiktaş'ta sonucu merakla beklenen yönetim kurulu toplantısından sürpriz bir sonuç elde edildi. Beşiktaş yönetiminin bugün yaptığı toplantıdan, Şenol Güneş'e sözleşmesini uzatma teklifi yapma kararı çıktı.

KARAR OYBİRLİĞİ İLE ALINDI

FutbolArena'nın edindiği bilgiye göre Şenol Güneş'e tam destek verme ve 1,5 yıllık yeni sözleşme teklif etme kararı, Beşiktaş yönetimi tarafından oybirliği ile alındı. Böylece hem 'Yönetim hocayı istemiyor' dedikodularının hem de 'Hoca milli takıma gidecek' haberlerinin son bulması hedefleniyor.

Son olarak Kasımpaşa'ya deplasmanda 4-1 yenilen Beşiktaş, Süper Lig'in ilk yarısını 7. sırada tamamlamış ve siyah beyazlı taraftarların tepkisiyle karşılaşılmıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

"Bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda, Yönetimimizin 2019 Mayıs ayında görev süresi bitecek olmasına rağmen, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e sözleşme yenileme teklifi yapılmasına karar verilmiştir.

Şampiyonluk yolunda; Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e taraftarlarımıza ve Camiamıza olan inancımız tamdır.

Tüm Beşiktaşlıları takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

FİKRET ORMAN'DAN ŞENOL GÜNEŞ SÖZLERİ

Fikret Orman, Şenol Güneş için NTV'de dün yaptığı açıklamada "Biz hocamıza güvendiğimiz için çalışıyoruz. Ayrılmak istersek bunu söyleriz. Böyle bir süreç hiçbir zaman yaşamadık. Ben Şenol hocaya çok güveniyorum. Her şeyden önce adamlığına güveniyorum.Şenol Güneş'e Milli Takım'dan teklif bugün değil, 1.5 sene önce geldi. İsteseydi o gün yapabilirdi. Yarın da istiyor olsa yapabilir mi, yapabilir. Bunu benimle de konuşabilir. Beni rahatsız eden şey, Beşiktaş üzerinde konuşulan fotoğraflar." ifadelerini kullanmıştı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri