Şenol Güneş'in Lyon rövanş maçı tercihleri (Quaresma ve Adriano oynuyor mu)

Şenol Güneş'in Lyon karşısına süreceği ilk 11 resmen açıklandı. Beşiktaş taraftarlarını endişelendiren Quaresma ve Adriano konusu netleşti.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali rövanş maçında Fransa'nın Olimpik Lyon takımını ağırlamaya hazırlanan Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu.

Beşiktaş'ın Lyon maçı 11'i


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kart cezalısı konumunda Marcelo ve Aboubakar'ın yanı sıra UEFA listesinde bulunmayan Demba Ba, Ersan Gülüm, Aras Özbiliz ve Rhodolfo'dan yararlanamadı.

ADRİANO İLK 11'DE

Kaleyi Fabri'ye emanet eden Şenol Güneş, stoper ikilisini Mitrovic ve Tosic'ten oluşturdu. Sağ bekte Gökhan Gönül, sol bekte ise Adriano görev aldı. Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Adriano, maça günler kala adale sakatlığı geçirmiş ve taraftarlarını korkutmuştu.

QUARESMA GERİ DÖNDÜ

Orta sahada Atiba ve Oğuzhan'ın önünde Anderson Talisca tercih edildi. Kanatları Babel ve Quaresma'ya emanet eden tecrübeli çalıştırıcının gol silahı Cenk Tosun oldu.

FUTBOLARENA DUYURMUŞTU

FutbolArena, saatler önce Beşiktaş'ın Olimpik Lyon karşısına çıkacağı ilk 11'i okuyucularına duyurmuştu.

O HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

CANER ERKİN SEVİNCİ

Beşiktaş'ta Lyon maçı öncesi Caner Erkin sevinci yaşandı. Şenol Güneş sakatlığını atlatan ancak tam anlamıyla hazır olmayan milli futbolcuya yedek kulübesinde yer verdi.

LYON'UN EKSİKLERİ

Lyon'da ise sakat olan Emanuel Mammana, kart cezalısı Rafael da Silva ve UEFA listesine giremeyen Depay bu maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun

Beşiktaş'ın yedekleri: Tolga, Beck, Atınç, Caner Erkin, Necip, Tolgay, Gökhan İnler

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri