Şenol Güneş'in doktoru konuştu! "Kan vardı"

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrasında Şenol Güneş'in kafasına dikiş atılması gündem olmuştu. Bu konuyla ilgili olarak Prof. Dr. Yunus Aydın açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi müsabakası Şenol Güneş'in kafasına atılan yabancı maddeler sonrasında yarıda kalmıştı. Fenerbahçe yöneticileri ve Aykut Kocaman, Şenol Güneş'in kafasında kan olmadığını söylerken, Şenol Güneş'in doktoru Yunus Aydın da açıklamalarda bulundu.


Prof. Dr. Yunus Aydın'ın Şenol Güneş hakkındaki açıklaması


Hürriyet'e konuşan Yunus Aydın, staplerin (zımba) hastanelerinde atılmadığını, ilk müdahalenin statta yapıldığını belirtirken “Stapleri doktor Sarper Bey (Sarper Çetinkaya) atıyor. Ben konuyu beyin cerrahisi yönünden değerlendirdim. Normal bir deriye stapler atmak... Bunu Hoca yaptırır mı, bu olur mu, ben düşünemiyorum. ‘Kafanda hiç bir şey yok. Ben sana senaryo için stapler atıyım' desem kabul eder misin? Ben kabul etmem. Şenol Hoca da etmez. Şenol Hocayı ben tanıyorum. Kafasında hiçbir şey yokken kafasına stapler attırmaz. Hoca pimpirikli adamdır" dedi.

Kesinin saçlı deri içinde olduğunu da belirten Aydın, "O düzeyde cildi kesse bile ciddi bir şey olması mümkün değil. Yani hayati bir durum olamaz. Orada bir kesi var. Bu fotoğraflarda belli oluyor. Ama saçlı derinin içindeydi. 5 tane de stapler (zımba) vardı." ifadelerini kullandı.

"SAÇLI DERİNİN İÇİNDE KAN VARDI"

Damar kesilmediği için çok kan akmadığını belirten Akgün, "Yara varsa kan görünmemesi olmaz. Öyle yara vardır ki damar çok büyük açılır, kan alnından akar. Öylesi de vardır ki sadece saçlı derinin içinde kalır. Burada benim gördüğüm saçlı deri içinde kan vardı.“ dedi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri