Şampiyonlar Ligi'ndeki Talisca vakası olumsuz sonuçlandı

Şampiyonlar Ligi'nde PSG'nin genç yıldızı Adrien Rabiot için yapılan itiraz olumsuz sonuçlandı.

FutbolArena Dış Haberler - Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile Real Madrid eşleşmiş ve turun ilk maçında Adrien Rabiot gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşmüştü. PSG kararın yanlış olmasını gerekçe göstererek cezanın iptal edilmesini istedi. Bu olay Konyaspor maçında sarı kart gören Talisca için istenilen iptal kararını akıllara getirmişti.

UEFA'NIN KARARI OLUMSUZ

L'Equipe haberine göre UEFA, Adrien Rabiot'un cezalı duruma düşmesine neden olan sarı kart için PSG tarafından yapılan iptal başvurusunu reddetti.

Buna göre Real Madrid ile PSG arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Adrian Rabiot cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

REAL MADRİD - PSG MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ

Opta'nın verilerine göre iki takım da eşit oranda topla oynasa da ev sahibi Real Madrid rakibinden 2 kat fazla isabetli şut attı ve karşılığını da 3-1'lik galibiyetle aldı.

Real Madrid - PSG
%50 Topla Oynama %50
17 Toplam Şut 12
8 İsabetli Şut 4
418 Başarılı Paslar 403
%89 Pas Başarı(%) %87
11 Korner 4
5/23 Orta 4/16
14 Faul 16
8 Ofsayt 1


PSG - Real Madrid maçı ne zaman?


İlk takım arasında oynanan ilk maçın rövanşı 6 Mart Salı gecesi Türkiye saatiyle 22.45'te oynanacak. 48 bin 712 kişilik Parc des Princes Stadı'nda oynanacak ve bu müsabaka ile çeyrek finalist belli olacak.

Son dakika UEFA Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri