Şenol Güneş'in transfer listesi ortaya çıktı! İşte o isimler

 FutbolArena - Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in istediği isimler belli oldu...  

1

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, İspanya kampında başkan Fikret Orman ve asbaşkan Umut Güner ile yaptığı toplantıda 4 transfer daha istediğini söyledi.
2
Güneş, iki forvet oyuncusu isterken, "Negredo olursa, mükemmel olur. Çok iyi bir forvet. Cenk Tosun ile iyi bir ikili oluştururlar.
3
"Burak Yılmaz’ı alabilirseniz o da çok iyi bir tercih olur" dedi.
4

Orman ise Burak Yılmaz’ın transferinin bonservis bedeline bağlı olduğunun altını çizdi.
5
Forvet için Demba Ba’nın da defteri kapatılmış değil. Ancak Senegalli yıldızdan sağlık raporlarının gelmesi bekleniyor. Demba Ba’nın oynamasına bir engel olmadığı ortaya çıkarsa Güneş, 3. forvet olarak kadrosunda görmek istiyor.
6
Siyah beyazlı yönetim, Aboubakar için de son dakikaya kadar beklemeyi sürdürecek. Beşiktaş, Porto’nun transferin son günlerinde bonservis bedelini düşürmesi umuyor.
7
Marcelo’nun gitmesi nedeniyle stopere de acilen takviye isteyen Güneş, "Mevcut stoperler içinde Pepe’ye Mitrovic eşlik edebilir. Ancak ben onu en kötü senaryo için düşünüyorum. Önceliğim Pepe’nin yanına daha tecrübeli hazır bir oyuncudur" dedi.
8
Gökhan Töre’nin sakatlığını hatırlatan Güneş, "Orkan’ı alsak da sağ kanatta bir alternatife daha ihitiyacımız var. Üç ayrı kulvarda mücadele için kadro derinliği lazım" dedi.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...