Ryan Babel, Beşiktaş'tan dünyaları istiyor!

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Ryan Babel'in sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili yönetim çalışma başlatırken 32 yaşındaki oyuncunun istekleri dikkat çekti.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Göztepe maçı hazırlıkları devam ederken Ryan Babel ile ilgili sözleşme yenileme gelişmeleri devam ediyor. Hollandalı oyuncu yönetimle masaya otururken kafasındaki rakam herkesi şok etti.

Beşiktaş, Ryan Babel'in sözleşmesini uzatacak mı?


Gösterdiği performansla bu sezonun en formda isimlerinden biri olan ve Hollanda Milli Takımı kadrosunda da yeniden yer bulmaya başlayan Ryan Babel, sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Beşiktaş'tan 2,5 milyon Euro kazanan yıldız futbolcu bu kez teklifin yukarı çıkmasını istiyor.

Yeni Şafak'ın haberine göre, Beşiktaş Transfer Komitesi'nin yeni sözleşme teklifi için menajeriyle masaya oturduğu yıldız futbolcu, daha önce kabul ettiği 2 milyon 750 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklifinin bu kez 3.5 milyon Euro'ya çıkartılmasını istedi.

Ryan Babel'in bununla birlikte puan başına da 4 bin Euro talep ettiği bilgisi yer aldı. Oyuncunun adı son zamanlarda Flamengo ile de anılıyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri