Flaş! Fikret Orman yıldız golcüyü getiriyor! Transferde son dakika

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dünyaca ünlü golcüyü getiriyor. 

1
Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen Alvaro Negredo’nun bekleneni vermemesi nedeniyle forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, yeni sezonda da aynı krizi yaşamamak için düğmeye bastı.
2
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş’in takıma görmek istediği ve taraftarların da sevgilisi haline gelen Aboubakar’ın transferi için harekete geçti.
3
Habertürk’ün haberine göre, İki sezon önce Beşiktaş’ta forma giyen, attığı gollerle şampiyonlukta pay sahibi olan Kamerunlu golcüyü yeniden kiralamak isteyen Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman harekete geçti.
4
Fikret Orman’ın Aboubakar transferi için önümüzdeki hafta içinde Portekiz’e giderek Porto yetkilileri ile masaya oturacağı öğrenildi.
5
Teknik direktör Şenol Güneş’in golcü sorununun acilen çözülmesi yönünde verdiği raporun ardından Aboubakar’da karar kılan Orman’ın, daha önce olduğu gibi yıldız oyuncunun kiralanması yönünde teklifini sunacağı öğrenildi. Porto’ya 1 yıllık kiralama bedeli olarak 2,5 milyon Euro ödemeyi planlayan başkan Orman’ın, Aboubakar’a da 3 milyon Euro civarında bir bütçe ayıracağı öğrenildi.
6
Birçok kulübün peşinde olmasına karşın Kamerunlu oyuncunun, Beşiktaş’a geri dönmek istemesini koz olarak kullanacak olan Fikret Orman’ın yakın çevresine "Haftaya Aboubakar’ı alıp geleceğim" dediği belirtildi.
7
Vincent Aboubakar geçtiğimiz sezon Porto formasıyla ligde 28 maçta 15 gol atarken, 4 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde 6 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergileyen Aboubakar toplamda ise 43 maçta 26 gol attı ve 7 asist yaptı.

Futbolarena anasayfasından devam...