Erman Toroğlu, Beşiktaş maçı sonrası olay; "Olacak iş değil"
FutbolArena - Erman Toroğlu, A Spor ekranlarındn Beşiktaş’ın Atiker Konyaspor ile oynadığı maçın arından önemli eleştirilerde bulundu.
1

Spor Toto Süper Lig 8. haftasında Beşiktaş deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Erman Toroğlu, A Spor’da müsabakayı yorumladı.
2

İşte Erman Toroğlu’nun maçla ilgili yorumları
3

"Rakip 10 kişi oynuyor. Olacak iş değil. Konya’da o kadro var. Olur mu öyle şey ya! Bugün maç 2-2 bittiyse bu Rıza Çalımbay’ın eseridir."
4

Senin elinde hızlı adamlar var ve rakibin 28. dakikadan itibaren 10 kişi oynuyor. Ancak Konyaspor, Beşiktaş’ın 10 kişi oynamasını hiçbir zaman avantaja çeviremedi.
5

Rıza hoca takımını koşturuyor. İyi de hoca, bir de kenardan bir farklı idare et. Olmaz yani. Aldı maçı verdi yani.
6
