Rıdvan Yılmaz'dan Beşiktaş'a veda: "Ayrılıklar da sevdaya dahil"

Rıdvan Yılmaz resmen Rangers'ta! Beşiktaş kulübü KAP'a duyurdu. 

FutbolArena - Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'a transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA


Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Beşiktaş kulübü 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan kardan pay %20 karşılığında Rangers ile Rıdvan Yılmaz'ın transferinde anlaşmaya vardı.

RIDVAN YILMAZ'IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Rıdvan Yılmaz, çeşitli yaş gruplarında forma giydikten sonra 2020 yılında A Takım'a yükseldi. Gösterdiği performansla ilk 11'e dahil olmaya başlayan genç futbolcu, Beşiktaş ile Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. 21 yaşındaki Rıdvan Yılmaz geçen sezon Beşiktaş'ta çıktığı 32 resmi maçta 3 gol ve 4 asist kaydetti.

RIDVAN YILMAZ'DAN BEŞİKTAŞ'A VEDA

Hayalimi gerçekleştiriyorum. Beşiktaş'a para kazandırarak gitme hayalim vardı. 13 yıldan beri Beşiktaş'ın hem altyapısında, hem A takımında formayı gururla taşıdım. Büyük Beşiktaş camiasını Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek için gittiğimi herkes bilsin. Veda etmek gerçekten çok zor. Çok duygusalım şu anda.Ayrılıklar da sevdaya dahil."

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri