Gazetelerde Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (4 Aralık 2017)

 FutbolArena - Beşiktaş camiasından son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride sizlerle buluşuyor. Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (4 Aralık Pazartesi BJK haberleri) Gün içerisinde Beşiktaş’ta yaşanan gelişmeleri gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...

1 Emeğimizin karşılığı
Emeğimizin karşılığı


Galatasaray galibiyetini, futbolcu aileleriyle kahvaltı yaparak kutlayan Beşiktaş’ın mimarı: "Futbol da aile gibi. Emek vermek gerekiyor. Dünkü oyun çok güzeldi. İnşallah devamı gelir"

BEŞİKTAŞ’TA 3-0’lık Galatasaray galibiyetinin keyfi çıkarılıyor. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve eşi, Şenol Güneş ve eşi ile futbolcuların eşleri ve çocukları, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde dün sabah kahvaltıda bir araya geldi. Şenol Güneş, yaptığı konuşmada aileleriyle beraber en güzel günlerini yaşadıklarını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:
2
ORMAN’DAN PRİME ZAM

"BU işe tek başladım. Sonra eşim oldu ve çocuklarım. Ailem oldu. Futbol böyle bir şey. Emek vermek gerekiyor. Sevgi, saygı, hoşgörü ve özveri gerekiyor. İyi kötü günlerimiz oldu. Üç yıldır beraberiz. En güzel günümüzü yaşıyoruz. İnşallah devamı gelir. Dünkü oyun çok güzeldi." Bu arada başkan Fikret Orman, galibiyet primini 40 bin TL’ye çıkardı

Fotomaç
3 Elbette Atiba!
Elbette Atiba!

BEŞİKTAŞ’IN dinamosu Atiba, kendisiyle kıyaslanan G.Saraylı Fernando’yu derbideki performansıyla gölgede bıraktı. Kanadalı oyuncu 76 kez topla buluşurken, yüzde 93.4 isabetle 61 pas yaptı. Fernando ise 55 kez topla buluşabildi. 42 pas verdi, yüzdesi 88.1’de kaldı.

Fotomaç
4 Herkes keyif aldı
Herkes keyif aldı

YÖNETİM kurulu sözcüsü Metin Albayrak, G.Saray karşısında ortaya koydukları futbolla keyif verdiklerini söyledi. "Beşiktaş, büyük maçlarda nasıl oynayacağını biliyor" diyen Albayrak, "G.Saray karşısında öyle güzel oynadık ki Fırat Aydınus ile ilgili olumsuzluklar bile çok ön plana çıkmadı. Futbolumuz herkese keyif verdi" ifadelerini kullandı.

Fotomaç
5 Tosun Paşa fırçayla uyandı
Tosun Paşa fırçayla uyandı

Derbide ilk yarı 0-0 bitince, Şenol Güneş devre arasında patladı. Siyah- beyazlı hoca, "Bu maçı da mı gol atamadan bitireceksiniz?" diye sordu. Ardından Cenk’e 30. saniyede kaçırdığı golü sordu. "Tam konsantre değildim" cevabını alınca da, "İstersen daha konsantre birisini alayım" yanıtını verdi. Fırçayı yiyen Tosun Paşa, "İlk bulduğum pozisyonu gol yapacağım" sözünü verdi ve 2. yarının 35. saniyesinde golünü attı. Cenk bu sezon 11 gole ulaştı.

İngilizler’in gözdesi Cenk Tosun için Juventus da devreye girdi. İtalyan ekibinin bir temsilcisinin derbide golcü oyuncuyu takip ettiği, ocakta resmi teklif yapılabileceği belirtildi.

Fotomaç
6 Manisa daha çok zorladı
Manisa daha çok zorladı

Siyah-beyazlılar, Galatasaray karşısında, Ziraat Türkiye Kupası’nda 9-0 kazandığı Manisaspor maçından daha iyi istatistiklere imza attı. Kaleye 8 şut fazla çekti!..

Vodafone Park’ta Galatasaray karşısında 3-0’lık skorla tarihi bir galibiyet alan Beşiktaş, istatistiklerde de ezeli rakibini ezdi.
7

Siyah-beyazlılar , bazı rakamlarda Ziraat Türkiye Kupası’nda 9-0 kazandığı Manisaspor maçından bile daha iyi oranlara ulaştı. Manisas por karşısında yüzde 60 topa sahip olan Kartal, Galatasaray karşısında da aynı oranı yakaladı. Siyahbeyazlılar, kupa maçında 21 şut atarken, Cimbom’un kalesine 90 dakikada 29 şutla 8 tane şut fazla gönderdi.

Manisa ’ya 7 şut izni verirken, Galatasaray’dan 9 şut yedi. Manisaspor, 9 gol yediği maçta 277 başarılı pas yaparken, Galatasaray 262 başarılı pasta kaldı. Cimbom’a karşı 9 korner kazanan Kartal, Manisa’ya sadece 5 korner atabilmişti.

Fotomaç
8 Koleksiyonuna Vida’yı da ekler’
Koleksiyonuna Vida’yı da ekler’

Beşiktaş’ta günün sorusu, "Vida geldikten sonra Tosic ne olacak?" oldu... Sosyal medyada bu konuyu masaya yatıran siyah-beyazlı taraftarlar; Vida’nın, futbolunun altın çağını yaşayan Sırp stoperi kesmesinin imkansız olduğunu savundular. Taraftarlar, Tosic’in Mitrovic, Medel, Rhodolfo, Ersan, Atınç, Franco ve Milosevic’ten oluşan koleksiyonuna Vida’yı da ekleyeceğini iddia ediyorlar.

Fotomaç
9Pepe’ye özel kutlama: Muhteşemsin!
 Pepe’ye özel kutlama: Muhteşemsin!

Siyah-beyazlılar’ın Portekizli stoperi Pepe, Galatasaray karşısında ortaya koyduğu performansla alkış topladı. Portekizli yıldız, derbide Galatasaray’ın hücumcularına adeta nefes aldırmadı.

34 yaşındaki savunmacı, maç boyunca Cimbom’un golcüsü Bafetimbi Gomis’e adeta nefes aldırmazken ek olarak yaptığı başarılı hamlelerle takımına güven verdi.
10
Oyun sonunda soyunma odasında takım arkadaşları tarafından özel olarak tebrik edilen deneyimli oyuncu için, ’Muhteşemsin Pepe’ ifadelerinin kullanıldığı bildirildi.

Başakşehir mücadelesinde Emmanuel Adebayor, Porto karşılaşmasında da Vincent Abobubakar’ı adeta tek başına kilitleyen tecrübeli oyuncuyu, Gomis karşısındaki etkili görüntüsü sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’in de özel olarak kutladığı öğrenildi.

Fotomaç
11 Rota Leipzig’e çevrildi
Rota Leipzig’e çevrildi

BEŞİKTAŞ ara vermeden Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü oynayacağı Leipzig maçının hazırlıklarına başladı. Nevzat Demir Tesisleri’ndeki idmanda G.Saray önünde forma giyenler, yenilenme çalışmaları gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise pas ve şut çalışmaları yaptılar.

Fotomaç
12Vodafone’un kralı Negredo
 Vodafone’un kralı Negredo

Cimbom’u 3-0 yenen Beşiktaş, stadındaki son 2 karşılaşmada 12 kez fileleri havalandırdı. Dolmabahçe’nin kralı ise son 2 maçta 5 gol atan (4’ü kupada Manisa’ya) Alvaro Negredo oldu

Fotomaç
13 Tolgay’dan teşekkür mesajı
Tolgay’dan teşekkür mesajı

Galatasaray’ı 3 - 0 yendikleri derbi maçta sakatlıklar yaşayan Beşiktaşlı oyuncu Tolgay Arslan, "Geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim" dedi.

Twitter hesabından Galatasaraylı Gomis ile girdiği ikili pozisyonlar sonrası yerde kaldığı fotoğrafı paylaşan milli futbolcu, "Hayat bazen siyah bazen beyazdır. Geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim. Türkiye’nin şu an en iyi takımı olduğumuzu herkese gösterdik" ifadelerini kullandı.

Fotomaç
14 Gıcık oldum, gittim attım
Gıcık oldum, gittim attım


Tosic, G.Saray’a attığı golü anlattı: O kadar çok gol kaçırıyorduk ki bu beni sinir etti. Baktım bizimkilerin atacağı yok, gidip atayım da geleyim dedim...

Beşiktaş’ın derbide maçı koparan ikinci golünü atan Dusko Tosic, bu sezon ligde 3’üncü kez ağları havalandırdı. Takımının Bursaspor’u 2-1 mağlup ettiği maçta ilk golü atan, 1-1 biten Medipol Başakşehir mücadelesinde ise 90. dakikada 1 puanı getiren golü yazan Sırp savunmacı, Cimbom’u da affetmedi. Solak futbolcu, sağ ayağıyla enfes bir vuruş yapıp Muslera’yı çaresiz bıraktı. Bu golle Galatasaray’ın gardı iyice düştü. Negredo’nun sayısı ise farkı getirdi.
15

GOMİS’E YÜKLENDİ

Tosic , maçtan sonra golünü şöyle anlattı: "İkinci golü bulmak için saldırıyorduk ancak bir türlü topu ağlarla buluşturamıyorduk. O kadar çok gol kaçırıyorduk ki bu beni sinir etti. Baktım bizimkilerin atacağı yok, gidip ben atayım dedim ve attım. Hem de sağ ayağımla... Cenk bile şaşırdı. ’Sen ne yaptın!’ dedi." Tosic, Tolgay Arslan’a kafa atmakla suçladığı Bafetimbi Gomis’in ise oyunda kalmasını anlamadığını belirterek, "Çok sert oynadı. Yaptıklarının yarısını ben yapsam 3 kez oyundan atılırdım" şeklinde konuştu.

Fotomaç
16 Hem atıyor hem tutuyor
Hem atıyor hem tutuyor

4 günde oynadığı 180 dakikanın her 216 saniyesinde rakip kaleye bir şut gönderen ve 203 saniyesinde ceza alanına orta yapan Kartal, iki maçta toplam 12 gol buldu.

Türkiye Kupası’nda Manisaspor’u 9-0 yendikten 4 gün sonra ezeli rakibi Galatasaray’ı da 3-0 ile geçen Beşiktaş, hücumda rekor bir performans sergiledi.

Siyah beyazlılar, 180 dakikada 50 şut atıp, ceza sahasına 53 orta gönderirken, 12 gol kaydetti. Kartal, her 216 saniyede bir şut, 203 saniyede bir orta buldu. 15 dakikada bir de ağları havalandırdı. Siyah-beyazlı ekip, şu an için sezonun en çok şut atan takımı unvanına sahip.
17
16 FUTBOLCU SKORA KATKI SAĞLADI

Golcü kimliği ile ön plana çıkan Beşiktaş’ta kaleciler dışında bu sezon resmi maçlarda

sahaya çıkan 21 ismin 16’sı skora katkı yaptı. 11 gol, 3 asist ile Cenk bu alanda takımın zirvesinde yer alırken, Babel, Talisca ve Nagredo ise 6’şar gol atıp, 3’er asist yaptı. Defans oyuncuları Pepe, Tosic, Adriano, Caner ve Medel’in toplam 4 gol atıp, 8 asist yaptığı Beşiktaş’ta, 300 dakikanın üstünde sahaya çıkıp gol ya da asist yapamayan sadece iki isim bulunuyor (Necip, Gökhan).
18
KALECİ FABRİ ZİRVE YAPTI

Siyah- Beyazlı takım, hücum hattı kadar defansı ve kalecisi ile de dikkat çekti. Fabri, 14 lig maçında 12 gol yerken, yüzde 79 olan kurtarış yüzdesi ile ligin de en iyisi oldu. Öte yandan İspanyol kaleci, 6 maçta kalesini gole kapatarak, bu değerde de ligin en iyi ismi unvanını aldı.

Sabah

Futbolarena anasayfasından devam...