Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş sözleri: "Kimse inanmaz."

Beşiktaş - Akhisarspor maçını karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen yorumladı. 

FutbolArena - Süper Lig 12. haftasında Beşiktaş ile Akhisarspor karşı karşıya geldi ve müsabaka golsüz berabere bitti. Maçın ardından NTV Spor'da Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı.


Beşiktaş 0-0 Akhisarspor Rıdvan Dilmen'in yorumları


Rıdvan Dilmen maçın ardından NTV Spor'da şunları söyledi.

"BEŞİKTAŞ'I YORDU BİRAZ"

"Futbol böyle bir oyun. İkinci yarı tek kale oynuyorsunuz ama gol atamıyorsunuz. Beşiktaş'ın belli bir oyun formatı var. Bu formatın dışına çıktığı zaman dağınık görüntüsü çiziyor. Tabi ki rotasyon normaldir ama ikinci yarıda 4-2-4'e dönünce bu biraz yordu Beşiktaş'ı. Akhisar da biraz kontraya çıkmaya başlayınca yoruldu oyuncular. Son 7 dakikasında böyle sert hücum yapamadı. Kuvvetli değillerdi. Yeteri kadar da pozisyon buldular."

"SERKAN ÇINAR HENRİQUE'Yİ YANLIŞ ATTI"

"Serkan Çınar yanlış attı Henrique'yi. Yardımcı hakem oradan nasıl gördüyse, anlamsız bir kırmızı kartla. Orta falan yaptılar ama Beşiktaş karambol oyunu oynadı."

"BİRİNE SÖYLESEN KİMSE İNANMAZ"

"Beşiktaş için ciddi 2 puanlık kayıp. Önündeki iki rakibi yarın oynayacak. Düşündürücü olan ise 3 maçtır üst üste kendi sahasında ligde kazanamıyorsun. Bunu birine söylesen kimse inanmazdı yani."

"ŞENOL GÜNEŞ NASILSA YENERİM DİYORDU."

"Şenol Güneş bu maçı nasılsa yenerim diyordu. Zor geçeceğini biliyor ama bir şekilde kazanırım diyordu. Hatta kenarda da 3 silahım var dedi ve ben rotasyon yüzünden, en azından bu maç özelinde Şenol Güneş'i eleştiremem."

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri