Ricardo Quaresma, Lyon maçında oynayacak mı? - Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Ricardo Quaresma'nın Lyon maçında forma giyip giyemeyeceği merak ediliyor. Ricardo Quaresma'nın sakatlığıyla ilgili son dakika haberleri.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Olimpik Lyon ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Ricardo Quaresma'nın forma giyip giyemeyeceği merak ediliyor. Portekizli oyuncunun sakatlığıyla ilgili son dakika gelişmelerini haberimizden okuyabilirsiniz.

Ricardo Quaresma'nın sakatlığında son durum


Trabzonspor maçı öncesi ısınma sırasında adalesinde sertleşme hisseden 33 yaşındaki Portekizli yıldız, maçın 34. dakikasında topsuz oyunda kendisini yere bıraktı. Beşiktaş'ın zorlu fikstüründe en önemli isimlerinden biri olan Ricardo Quaresma, Avrupa Ligi'ndeki çeyrek finalde Lyon ile yapılacak maçlar öncesinde kendisini riske etmek istemedi ve zorlamayıp oyundan çıktı.

Portekizli futbolcunun sakatlığının önemli olduğu ve Lyon maçında forma giyemeyeceği iddia ediliyor. Ricardo Quaresma'nın sakatlığıyla ilgili bilgileri haberimizden takip etmeye devam edebilirsiniz.



BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA!

"Futbol Takımımızın Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanıp oyundan çıkan oyuncumuz Ricardo Quaresma'nın yapılan ortopedik muayene ve çekilen MR'ı sonucu sağ baldır adele zarında mikro kanama ve hafif ödem tespit edildi.

Futbolcumuz Ricardo Quaresma'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlandı."


Ricardo Quaresma ne zaman sahalara dönecek?


Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Trabzonspor maçının ilk yarısında yaşadığı sakatlığın ardından ne zaman sahalara döneceği konusunda instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Quaresma açıklamasında, "Kimse sevinmesin. Çünkü Tanrı beni yerde görmek istemiyor. 3 gün sonra daha iyi döneceğim." ifadelerini kullanarak Lyon maçında forma giyebileceğini duyurdu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri