Quaresma'nın yokluğunda Beşiktaş'ın dikkat çeken hücum planı

Beşiktaş'ın, Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası maçında Quaresma'nın yokluğunda takımın değişen hücum planı dikkat çekti. 

FutbolArena Detay - Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında sahasında Osmanlıspor'u konuk etti. Teknik Direktör Şenol Güneş bu maçta Quaresma'yı yedek kulübesinde oturturken, kanatta Cenk Tosun'a görev verdi. Quaresma'nın ilk 11'de yer almadığı maçta Beşiktaş'ın attığı goller ve değişen hücum planıyla birlikte orta sayılarındaki düşüş ise oldukça dikkat çekti.


Beşiktaş - Osmanlıspor maçı golleri (İZLE)


Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında sahasında Osmanlıspor'u konuk etti. Şenol Güneş bu maçta Quaresma'yı yedek kulübesine çekerken, Cenk Tosun ve Negredo ile karşılaşmaya başladı. Öte yandan bu müsakabada Quaresma'nın 78. dakikada oyuna girdiği anda Beşiktaş rakip ceza sahasına 11 orta gönderdi.

BEŞİKTAŞ'IN DEĞİŞEN HÜCUM PLANI

Beşiktaş ligde oynadığı ve Quaresma'nın 11'de başladığı son 3 maçta toplamda 111 orta açtı. Bu 111 ortanın 54'ü Quaresma'dan geldi. Siyah Beyazlılar Osmanlıspor maçında ise 75 dakika itibariyle ceza sahasına 8 orta gönderdi.

BEŞİKTAŞ'IN SON 3 LİG MAÇINDA ORTA SAYILARI:
Kayserispor: 27
Osmanlıspor: 35
Sivasspor: 49

QUARESMA'NIN ORTA SAYISI
Sivas 22
Kayserispor 11
Osmanlıspor: 21



Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ'IN İLK GOLÜNÜ İZLEYİN>>>

BEŞİKTAŞ'IN ÜÇÜNCÜ GOLÜNÜ İZLEYİN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri