Quaresma'dan Sporting Lizbon itirafı! "Dönmek istemiyorum"

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, Portekiz basınına verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma ülkesinde Porto ve Sporting Lizbon hakkında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, Sporting Lizbon'a geri dönip dönmeyeceğiyle ilgili gelen soruya da net bir yanıt verdi.

Quaresma, Sporting Lizbon'a geri dönecek mi?


Futbola Sporting Lizbon altyapısında başlayan Quaresma, kulüp başkanı Bruno de Carvalho ile geçtiğimiz dönemde görüşme yaptığını itiraf etti. Beşiktaş'ta mutlu olduğunu belirten Quaresma şunları söyledi:

"Bruno de Carvalho, Sporting'in zihniyetini değiştirdi. Hayatını Sporting'e adamış durumda. Benimle de görüştü ve bana yapmak istediği yatırımları sevdim. Fakat şu anda geri dönmek istemiyorum. Beşiktaş ile gidebileceğim en iyi yere gitmek istiyorum. Kendisi de bunu anladı."

"PORTO ŞAMPİYON OLACAK"

Porto hakkında da konuşan Quaresma, teknik direktör Sérgio Conceição'ya övgüler yağdırdı.

"Sérgio Conceição çok başarılı bir teknik adam. Büyük bir profesyonel. Her zaman açık sözlü davranan ve kulübü çok iyi tanıyan biri. Oyuncularıyla birlikte sonuna kadar giden ve onlarla iyi geçinen bir ko. Bu yıl kesinlikle şampiyon olacağız, aksine inanmıyorum."

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri