Quaresma, Porto'ya dönecek mi? Portekiz basını açıkladı

Portekiz basını, Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın Porto'ya dönmesi için gerçekleşmesi gereken şartları açıkladı.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma belirsizliği devam ederken, tecrübeli yıldızın yeniden Porto'ya dönüşü gündeme geldi. Portekiz basınında çıkan haberde Ricardo Quaresma'nın transferi için belli şartlar olduğu, aksi halde Porto'ya dönemeyeceği iddia edildi.

Porto, Ricardo Quaresma'yı transfer edecek mi?


A Bola Gazetesi'nin haberine göre yeni sezonun transfer çalışmalarını yapan Porto'da Ricardo Quaresma ismi masaya geldi. Bu transferi analiz eden Porto cephesi, Quaresma'nın dönebilmesi için 2 şart belirledi.

Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao'nun Ricardo Quaresma transferinde öncelikli söz hakkında sahip olduğu ifade edildi. Quaresma eğer teknik direktör onayı alabilirse Beşiktaş'ta kazandığı parada indirime gitmek zorunda kalacak. Porto, yıldız futbolcudan maaş talebini düşürmesini bekleyecek.

QUARESMA BEŞİKTAŞ'TAN NE KAZANIYOR?

Beşiktaş'ın 2017 yılında KAP'a bildirdiği açıklama şu şekilde:

2017-2018 sezonunda 2.100.00 Avro

2018-20109 sezonunda 2.100.000 Avro

2019-2020 sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücret ödenecektir.


Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta kalacak mı?


Beşiktaş ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 36 yaşındaki Quaresma'nın sezon sonunda Porto'ya transfer olacağı iddia edildi. Instagram hesabından geçtiğimiz ay canlı yayın yapan Quaresma, tercüman aracılığyıla kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermişti. Transferi hakkında da konuşan Portekizli yıldız, "Hakkımda çıkan haberler yalan. İnanmayın! Ben Beşiktaş'ı çok seviyorum. Şenol Güneş'i seviyorum ve ona büyük saygı duyuyorum." demişti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri