Quaresma Genk maçında Beşiktaş taraftarıyla tartıştı

Beşiktaşlı futbolcu Quaresma, Genk maçında tribünlerin protestoları sonrasında siyah beyazlı taraftarlarla tartıştı. 

FutbolArena - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Genk'e 4-2 kaybetti. Beşiktaşlı taraftarlar Genk maçında kötü futbol ve mağlubiyetle birlikte takımı protesto etti. Gary Medel ve Gökhan Gönül dışındaki tüm futbolcuları protesto eden siyah beyazlılar, yönetime de çağrıda bulunarak, "Yönetim bu takım senin eserin." diye bağırdı.


Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş - Genk maçı taraftar protestosu (Quaresma)


Beşiktaş taraftarlarının protesto ettiği futbolculardan Quaresma ise, maçın sonlarına doğru siyah beyazlı taraftarlarla tartıştı. Quaresma, top ayağına geldiği zaman tribünlerden gelen ıslık seslerinin yükselmesi sonucu taraftarlarla sözlü diyaloğa girdi. Beşiktaş taraftarları ise Portekizli futbolcuyla tartıştıktan sonra yeniden tepkilerini dile getirdi.

QUARESMA MAÇ SONU NELER SÖYLEDİ?

"Aslında pozisyonlarımız vardı. Onlar girdikleri pozisyonları attı. Taraftar bana tepki gösterebilirler. Bu tepkileri anlayabilirim. Onlarla empati yapabilirim. "Beşiktaş taraftarı tepkiyi bana göstersin. Genç futbolculara göstermesin. Sorun bensem ayrılmaya hazırım. Ancak takımımızdaki genç futbolcular bundan etkileniyor. Beşiktaş taraftarlarının genç futbolculara destek olması lazım."

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri