Portekiz 2-2 Meksika maçı özeti ve golleri (İZLE)

Portekiz ile Meksika Konfederasyon Kupası maçında 2-2 berabere kaldı. Bu maçla ilgili Quaresma'nın performansı ve maçın özetini hyaberimizde bulabilirsiniz...

FutbolArena - Portekiz ile Meksika, FIFA Konfederasyon Kupası maçında karşı karşıya geldi. 2-2 berabere biten maçta Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma da 82 dakika sahada kaldı. Bu sonucun ardından A grubunda Rusya 3 puanla lider, Portekiz ve Meksika birer puanla 2. ve 3. Yeni Zelanda da puansız son sırada kaldı.


Ricardo Quaresma Meksika maçında nasıl oynadı?


Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı Ricardo Quaresma, Portekiz'in Meksika ile oynadığı maça ilk 11'de başladı. Maçın en etkili isimlerinden biri olan 33 yaşındaki Quaresma Portekiz'in ilk golünü de atan isim oldu.

Cristiano Ronaldo'nun pasında kaleciyi çalımlayan Quaresma boş kaleye topu gönderdi.

Quaresma 3'ü isabetli 6 şut ile maçın en çok şut çeken futbolcusu olurken 4 denemesinin 3'ünde rakibini geçerek en çok adam geçen isim de oldu.

Quaresma 82. dakikada yerini Milan'ın yeni transferi Andre Silva'ya bıraktı.



PORTEKİZ - MEKSİKA MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ


Portekiz - Meksika maçı kaç kaç bitti?


Portekiz Cristiano Ronaldo'nun nefis asistinde 34. dakikada Quaresma ile 1-0 öne geçerken, Meksika bu gole yıldız ismi Chicharito ile 42. dakikada cevap verdi. Carlos Vela'nın içeri çevirdiği topa uçan kafa vuran Chicharito ilk yarının berabere bitmesini sağladı.

Maç uzun süre 1-1 devam ederken, 86. dakikada Cedric Soares Portekiz'i 2-1 öne geçirdi ancak Portekiz'in üstünlüğü çok az sürdü. 90. dakikada kullanılan kornerde kafayı vuran Moreno topu ağlara gönderdi ve maç 2-2 berabere bitti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri