Beşiktaş'tan Fenerbahçe derbisi öncesi sürpriz karar! Oyuncuları sevindirecek

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. 

1
Siyah-Beyazlılarda hazırlıklar son aşamaya gelirken Fikret Orman futbolcuları keyiflendirecek bir haber verdi.

2
Spor Toto Süper Lig’de puanını 10’a yükselten ve Kadıköy’e galibiyet parolasıyla çıkacak olan Beşiktaş, Fenerbahçe’nin karşısına moralli gidiyor.

3
Sezon başında oynadığı futbol eleştirilen Kara Kartallar haftalar istediği oyuna yaklaşıyor.

4
Ligde 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alan takım topladığı 10 puanla 4. sırada yer alıyor.

5
Avrupa Ligi’ne de iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Kadıköy’e moralli çıkacak. Bununla birlikte Beşiktaşlı futbolculara Fikret Orman’dan müjdeli haber geldi.

6
Fanatik’te yer alan habere göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, dev mücadele öncesinde oyuncularına galibiyet halinde kişi başı 30 bin TL galibiyet primi sözü verdiği bildirildi.

7
Güneş, bu hamleyle futbolcuları Fenerbahçe karşılaşmasına daha fazla motive etmeyi planlıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...