Pedro Rebocho: "Quaresma'nın olması çok büyük avantaj"

Beşiktaş'ın yeni transferi Pedro Rebocho, kulübün Youtube kanalına transfer sürecini ve hedeflerini anlatırken, kendisi hakkında da açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın yeni transferi Pedro Rebocho, Türkiye'de ilk röportajını siyah beyazlı kulübün Youtube kanalına verdi.

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK KARİYERİMDE ÇOK BÜYÜK BİR ADIM OLACAK"

Burada olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş gibi bir kulübün formasını giyecek olmak benim kariyerimde çok büyük bir adım olacak. Çok büyük bir kulüp, çok büyük bir taraftarı var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.

"MİLLİ TAKIM HEDEFLERİM VAR"

Beşiktaş büyük bir kulüp. Avrupa'da tanınan bir kulüp. Tabi ki ben buraya Beşiktaş'a yardımcı olmaya, katkıda bulunmak için geldim ama aynı zamanda da milli takım hedefim var. Beşiktaş büyük bir kulüp göz önünde. Avrupa'da göz önünde. Eğer burada başarılı olursam, milli takım hedefime ulaşmamda Beşiktaş bana yardımcı olacaktır.

"QUARESMA BİR İDOL"

Quaresma çok uzun zamandır bildiğimiz bir oyuncu. Portekiz'de her oyuncunun idolü olan bir oyuncu. Büyük bir oyuncu. Videolarını izliyorduk. Kendisiyle tanışma fırsatım oldu. Uzun zamandır burada. Portekizli olarak benim için çok büyük bir avantaj. Takımda bir Portekizli olması ve bu kişinin de Quaresma olması.

"ASİST YAPMAYI SEVİYORUM"

Ofansif bir oyuncuyum, asist yapmayı seviyorum. Ancak tabi ki görevim takıma ve arkadşalarıma yardımcı olmak. Hem defansif, hem de ofansif olarak elimden gelei vereceğim. Hırslı, çok istekli ve arzulu bir oyuncuyum. Herkes de bunu görecek. Alçak gönüllü bir oyuncuyum. Alçak gönüllülüğe inanıyorum.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLDUKÇA FANTASTİK"

Buraya gelip Beşiktaş'a karşı oynamış arkadaşlarımdan da bilgi aldım. Hepsi aynı şeyleri söylediler bana. Gerçekten fantastik bir taraftarı var Beşiktaş'ın. Tabi ki Beşiktaş, Avrupa'da bilinen, saygı duyulan bir kulüp ama benim buraya gelmemde taraftarın etkisi çok büyüktü. Bu atmosferde futbol oynamak bütün futbolculrın rüyasıdır, arzusudur. Onların o sıcak desteği ile beraber çok büyük işler yapacağız.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri