Partizan - Beşiktaş maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak

Partizan Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Partizan Beşiktaş maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak mı? Partizan Beşiktaşşifresiz izle seçeneği olacak mı?

FutbolArena - Partizan Beşiktaş canlı izle! UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Partizan ile karşılaşacak. Bu akşam oynanacak maçın yayıncısı bulunmuyordu. Partizan Beşiktaş maçı için TRT devreye girdi ve maçın yayın haklarını satın aldı. Partizan Beşiktaş canlı izle, Partizan Beşiktaş canlı, Partizan Beşiktaş şifresiz, Partizan Beşiktaş TRT 1 izle gibi seçenekler haberimizde.

Partizan - Beşiktaş maçı öncesi eksik ve cezalılar


Bu mücadele öncesinde Partizan takımında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş'ta ise Alvaro Negredo kırmızı kart cezalısı olması sebebiyle forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıkları nedeniyle Hollandalı yıldızlar Ryan Babel ve Jeremain Lens de bu karşılaşma öncesinde kadroya dahil edilmemişti.

Partizan - Beşiktaş maçı ilk 11'ler


Partizan'ın muhtemel 11'i: Stojkovic, Enanhe, Vallente, Markovic, Miletic, Kosovic, Zdjelar, Jankovic, Pantic, Zakaric, Gomes

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Tolga, Gökhan Gönül Pepe, Vida, Caner, Tolgay Medel, Adriano, Quaresma, Oğuzhan (Gökhan Töre) Cyle Larin

Partizan - Beşiktaş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Partizan ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma 23 Ağustos Perşembe günü 21.30'da oynanacak. Partizan Beşiktaş karşılaşması bu akşam TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

PARTIZAN BEŞİKTAŞ TRT 1 İZLE >>

Beşiktaş ile ilgili haberlere Beşiktaş Haberleri sekmemizden takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri