Beşiktaş'a yeni kule! İmzaya kaldı
FutbolArena - Beşiktaş’ta transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor.
1

Golcü transferi yapacak olan Siyah-Beyazlılar, gözünü İtalya’ya çevirdi.
2

Marcelo’nun Lyon’a satılmasıyla gerekli olan maddi kaynağa ulaşan Beşiktaş’ta transferden sorumlu Asbaşkan Umut Güner Floransa’ya gidecek.
3

Siyah-Beyazlılar 24 yaşındaki Senegalli golcü Khouma Babacar için Fiorentina kulübü ile pazarlık masasına oturacak.
4

İtalyan ekibi ile yapılan görüşmede menajer Ahmet Bulut da yer aldı.
5

Fotomaç’ın haberine göre Siyah-beyazlı yönetim, Marcelo’nun 7.5 milyon euro karşılığında Lyon’a satılmasıyla rahat bir nefes alırken, Güner’in, Fiorentina kulübü yöneticileriyle Babacar için el sıkıştığı ifade edildi.
6

Tarafların maddi konularda anlaşma sağladıkları, Babacar’ın da Beşiktaş’ın teklifini kabul ettiği aktarıldı.
7

Beşiktaş ile Fiorentina arasındaki pazarlıkların tamamlanmak üzere olduğu ve son pürüzlerin de giderilmesinin ardından Senegalli golcünün resmi sözleşme imzalayabileceği kaydedildi.
8

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Babacar transferine onay verdiği öğrenildi.
9

Siyah-beyazlı hocanın, yönetim tarafından kendisine önerilen Senegalli oyuncuyu genç ve atletik bir golcü olması nedeniyle kadrosunda görmek istediği belirtildi.