Okan Koç'tan Fikret Orman'a çağrı: "Ne olur getirmeyin"

Beşiktaş'ın Lucescu ve oğlu Razvan ile anlaştığı iddiaları hakkında Okan Koç değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in de Milli Takım ile anlaşmasının ardından yeni sezonda takımı hangi teknik direktörün çalıştıracağı merak ediliyordu. Siyah beyazlı yöneticilerin, Mircea Lucescu ve oğlu Razvan Lucescu ile anlaştığı iddia edildi. Spor yorumcusu Okan Koç, Lucescu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş Haberleri: Lucescu, Beşiktaş ile anlaştı mı?


A Spor'da değerlendirmelerde bulunan Okan Koç, Beşiktaş'ın Lucescu'yu almaması gerektiğini ifade ederek, "Sayın Başkana sesleniyorum lütfen Lucescu'yu getirmesin. Razvan da olmaz. Onların oynattıkları futbol bitti artık. Gelmesinler Türkiye'ye. Başka adam mı yok? Nereye giderlerse gitsinler. PAOK'a, Bükreş'e gitsinler. Romanya'nın yarısı Lucescu'nun zaten. Zenginler, paraya ihtiyaçları yok. Lucescu çok cimridir, eli sıkıdır. Kendi arabasına binmez, kulübün arabasıyla gezer." dedi.

Beşiktaş Haberleri: Mircea Lucescu ve Razvan Lucescu, Beşiktaş ile anlaştı mı?


Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın gelecek sezon takımın başına Mircea Lucescu ve Razvan Lucescu ikilisini getireceği iddia edildi. Rumen basınında yer alan habere göre, siyah beyazlı kulüp Lucescu ve oğlu Razvan ile her konuda anlaşma sağladı. Lucescu'nun sportif direktör, Razvan'ın ise teknik direktör olarak görev yapacağı iddia edildi.

YILLIK 2 MİLYON EURO ALACAKLAR

Haberde Beşiktaş'ın Mircea Lucescu ve Razvan Lucescu ile ikişer yıllık anlaşma sağladığı ve her birine 2 milyon euro maaş ödeyeceği iddia edildi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri