Beşiktaş'ın stoper transferine yer açıldı
FutbolArena - Beşiktaş, transfer çalışmaları kapsamında savunma arayışlarını sürdürüyor.
1 Beşiktaş’ın stoper transferine yer açıldı

Beşiktaş yönetimi transfer çalışmaları kapsamında stoper arayışlarını sürdürüyor.
2

Beşiktaş transfer için gereken yabancı kontenjanını açtı.
3

Beşiktaş’ta yabancı statüsünde bulunan ve kadroda düşünülmeyen 4 futbolcu Denys Boyko, Milosevic, Pedro Franco ve Aras Özbiliz U21 takımına gönderildi.
4

Böylece yeni transfer Domagoj Vida’ya yer açıldı.
5

Beşiktaş’ta kaç yabancı var?
Süper Lig’de yabancı kuralı 14 yerli, 14 yabancı olarak düzenlenmiş durumda.
Süper Lig’de yabancı kuralı 14 yerli, 14 yabancı olarak düzenlenmiş durumda.
6

Toplam 28 futbolcu TFF’ye gönderiliyor. Beşiktaş bu 4 oyuncudan üçüncü zaten tescil ettiremeyecekti.
7

Bu sayıyı 4’e çıkaran Beşiktaş böylece kadrosunu 13 yabancıya düşürdü ve yeni bir yabancı transferine de yer açtı.
8

Beşiktaş son yabancı hakkını yeni transfer Domagoj Vida için kullanmak istiyor. Beşiktaş Vida’yı alamazsa son olarak düşük bir ihtimal olsa da Demba Ba’yı transfer edebilir.
9

U21’DE DE OYNAYAMAZLAR
Beşiktaş’ın yabancı oyuncularını U21’e göndermesinin aslında bir anlamı yok. Zira bu 4 yabancı oyuncu U21’de de oynayamaz.
Beşiktaş’ın yabancı oyuncularını U21’e göndermesinin aslında bir anlamı yok. Zira bu 4 yabancı oyuncu U21’de de oynayamaz.
10

Beşiktaş aslında bu 4 oyuncunun A Takım ile idmana çıkmasını engellemiş oldu. Bu dört oyuncu başka bir takıma transfer olmazlarsa ne A takımla ne de U21 takımıyla maça çıkamayacaklar.