Beşiktaş için sürpriz kaleci iddiası
Beşiktaş’ın devre arasında ilgilendiği kalecilerden biri olan Mandanda’nın yeniden siyah beyazlıların gündemine girebileceği iddia edildi. Son dakika Beşiktaş transfer haberleri.
1

Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları başladı. Siyah beyazlıların devre arasında büyük umutlarla transfer ettiği Denys Boyko’nun takımdan ayrılmayı düşündüğü iddia edilirken, Fransız basınında ilginç bir haber çıktı.
2

Fransızların saygın yayın organı L’’Equipe, Beşiktaş’ın devre arasında da transfer etmek istediği Mandanda’yı yeniden gündemine alabileceğini yazdı.
3

Sezon sonunda Marsilya ile sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki futbolcunun şampiyonluk yaşamadk istediği ve bu yüzden Beşiktaş ile görüşebileceği kaydedildi.
4

31 yaşındaki kaleci futbola Le Havre altyapısında başladı. 2007 yılında buradan Marsilya’ya kiralandı. Ardından 2008’de ise 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.