Beşiktaş'ın Talisca ve Aboubakar hamlesi

 FutbolArena - Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Talisca ve Aboubakar için siyah beyazlı yöneticiler planlarını hazırladı. 

1
Bu iki oyuncunun bonservis bedellerinin el yakıyor olması Beşiktaş’ı B ve C planlarına itiyor.
2
Skorer’deki haberde şöyle denildi: Manchester United’ın sezon sonunda Brezilyalı yıldız için tam 20 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Benfica’nın, Talisca’yı satması halinde kadrosundaki genç yeteneklerden birini Kartal’a önereceği belirtildi.
3
Siyah-beyazlı yönetim, Aboubakar konusunda ise Porto’yu 10 milyon euroluk bonserviste indirim yapması için ikna etmeye çalışıyor.
4
Son dönemde attığı birbirinden güzel gollerle Avrupa transfer piyasasının gündeminde olan Talisca ile aralarında Manchester United’ın da bulunduğu dev kulüpler ciddi biçimde ilgileniyor.
5
İki yıllığına kiralanan Brezilyalı yıldızın menajerleri bu oyuncu için İngiliz ekibinden en az 20 milyon euroluk teklif beklerken, olası bir transfer karşısında ise Beşiktaş’a jest yapılması planlanıyor.
6
Buna göre 20 milyon euronun üzerinde bir rakama Talisca’yı satması halinde Beşiktaş’tan kiralama bedeli istemeyecek olan Benfica Kulübü, Brezilyalı yıldızın yerine kadrosundaki genç isimlerden birini yine kiralık olarak siyah-beyazlı takıma verme seçeneğini masasında tutuyor.
7
Sezonun ikinci yarısında bambaşka bir performans sergileyen Vincent Aboubakar da, Talisca gibi büyük kulüplerin hedefinde yer alıyor.
8
Fransız, İngiliz, İtalyan ve Çin kulüplerin radarına giren Kamerunlu golcüyü kadroda tutmayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, Porto Kulübü’nü 10 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim yapması için ikna etmeye çalışıyor.
9
Mali kriterler nedeniyle Aboubakar için 10 milyon euro bonservis ödemek istemeyen Beşiktaşlı yöneticilerin, "Böyle bir para ödeyeceksek Mandzukic’i transfer edebiliriz" yorumunu yaptığı belirlendi.
10
11

Futbolarena anasayfasından devam...