Ve Şansal Büyüka açıkladı! "Beşiktaş için büyük tehlike"
FutbolArena - Milliyet gazatesi yazarı Şansal Büyüka, gazetedeki köşe yazısında Beşiktaş’ı değerlendirdi.
1

Milliyet Gazetesi’nde gündemi değerlendiren Şansal Büyüka, Beşiktaş hakkında şunları söyledi:
2

"Beşiktaş için en kötüsü, sanırım puan kaybetmeye, hatta maç kaybetmeye alıştı. Son iki şampiyonlukta Beşiktaş’tan puan almak, hele Beşiktaş’ı mağlup etmek olay olurdu, şimdi kolay oluyor
3

Beşiktaş geçen yıl Süper Lig’i 5 yenilgi ile tamamlarken, bu sezon 11 maçta 3 beraberlik, 3 yenilgisi var.
4

Galibiyet oranı yüzde 50’nin altında... Bu istatistik Beşiktaş için, daha doğrusu bu kadro için kabul edilemez. Şenol Hoca, Başakşehir yenilgisi sonrasında "Kalite var, verim yok" dedi.
5

Kabul ama eksik... Sanki Beşiktaş’ta eski hırs, eski coşku ve tempo, takımdaşlık duygusu da yok. Buna bir de santrfor yokluğunu eklediniz mi, bu tablo ortaya çıkıyor.
6

En kötüsü puan kaybetmeye alışmak... Ne demişler: "Alışkanlıklar paslanmış çiviye benzer... Söküp atmak zordur." Aman dikkat! Beşiktaş için tehlike kapıda..."
7
