Lyon maçı sonrası Fabri'ye şok sözler: 'Onu affetmeyeceğim' - Beşiktaş Haberleri
Lyon - Beşiktaş maç sonrası NTV Spor'da Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı.
FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi çeyrek final turu ilk maçında Beşiktaş, Lyon deplasmanında uzun süre önde götürdüğü maçta üst üste yapılan hatalar sonrasında 2-1 mağlup oldu.
Maçın ardından NTV Spor'da Mehmet Demirkol ve Güntekin Onay müsabakayı yorumladı.
Mehmet Demirkol'un Lyon - Beşiktaş maç sonu yorumları
Mehmet Demirkol maçın ardından NTV Spor'da Lyon - Beşiktaş maçıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
"FABRİ'Yİ AFFEDEMEYECEĞİM"
"Fabri'yi affedemeyeceğim kusura bakmasın. Finalde penaltı kurtarırsa affederim ancak. Hata falan değil bu. Vur gitsin ya! Böyle olmaz. Kalenin içine doğru top mu çekilir? Dışarı doğru çekilir. Saat geç olduğundan mı nedir uyanamadı anlamadım. Yapılacak iş değil yani."
"ŞENOL GÜNEŞ YERİNDE BAŞKA BİR TEKNİK DİREKTÖR BUNU YAPSAYDI..."
"Baştaki Mitrovic tercihi, başka birisi yapacaksa maç başından doğramaya başlardım. Şenol Güneş bundan neden vazgeçti? Tekrar ediyorum. Başka birisi yapsa ben maç başında yakmıştım. Var olan düzeni yıktı ve Mitrovic konusunda 20. dakikada vazgeçti. Savunmayı eskiye döndürdü kabul ama geri kalanı gitmiyordu. Başka bir teknik direktör olsa ben derim, kim eksik? Quaresma. Quaresma yoksa Ömer Şişmanoğlu öne geçer, Cenk oraya geçer, iş biter. Dört tane oyuncunun yerini değiştirmeye gerek yok."
Güntekin Onay'ın Lyon - Beşiktaş maç sonu yorumları
NTV Spor'da Güntekin Onay ise ikinci yarıda Lyon'un baskısına ve Beşiktaş'ın futboluna değindi.
"Beşiktaş ikinci yarı çok acı çekti. Aslında şanslıydı da ama Talisca'nın ikinci yarının başında dışarı giden kafa vuruşu gerçekten kırılma anlarından biriydi. İlk yarıda oyunun kontrolünü rakibe vermeyen bir Beşiktaş vardı. İkinci yarıda ise Lyon'un kontrolü altındaydı. İkinci yarıda Mitrovic ile sahaya çıkılması enteresandı. Oğuzhan ve Babel top yaşıyan isimlerdi. Cenk Tosun'a kızamıyorum. Açık alanda iş yapacak oyuncu değil çünkü. Talisca da çok pas hatası yaptı ve top hiç orada kalmadı. Böyle olunca Beşiktaş baskı yaptı."
NE YAPILABİLİRDİ?
"Babel'i öne alabilirdi Şenol Güneş. İki oyuncuya sarı kart gösterdi. Cenk'i çıkarıp, Gökhan İnler'i alabilirdi. Böyle bir değişimle farklı bir Beşiktaş izleyebilirdik ama dediğim gibi gerçekten yazık oldu. Her şeye rağmen Fabri o hatayı yapmasaydı maç 1-1 bitecekti."