Lyon maçı öncesi Adriano'nun sakatlığında sıcak gelişme

Beşiktaş'ta Adriano Lyon maçı öncesi son antrenmana özel bir bandajla katıldı.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fransız ekibi Lyon, Vodafone Arena'da son antrenmanını gerçekleştirdi.

Adriano Lyon maçında oynayacak mı?


Durumu şüpheli olan Adriano, Lyon maçı öncesi son antrenmana özel bir bandajla katıldı. Pazartesi gerçekleştirilen idmanı yarıda bırakan ve ertesi gün MR sonucunda yırtık bulgusuna rastlanmayan Adriano'nun sahaya çıkma ihtimali böylelikle artmış oldu.

Beşiktaş sağlık ekibi Adriano'nun oynama ihtimalini %70 olarak rapor ederken, Brezilyalı oyuncu hakkında son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek.

Bir diğer sol bek adayı Caner Erkin'in son durumu hakkında basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Caner Erkin her geçen gün üstüne koyuyor. Yarın kadroda olma ihtimali çok fazla." ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ OYUNCULARLA KONUŞTU

Antrenman öncesinde Teknik Direktör Bruno Genesio, oyuncularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Genesio gözetiminde maçın oynanacağı Vodafone Arena'da yapılan antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra pas çalışmasının ardından, antrenmanın basına açık ilk 15 dakikası sona erdi. Lyon basına kapalı bölümünde yarın oynayacağı karşılaşma için taktik çalışmasını gerçekleştirdi.



Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri