Lucescu'dan Beşiktaş'a Shakhtar modeli (BJK Haber)

Beşiktaş'ın gelecek sezon için anlaşmaya vardığı iddia edilen teknik direktör Mircea Lucescu'nun tüm projelerini yönetime sunduğu iddia edildi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Milli Takım anlaşmasının ardından takımın başına yeni sezonda getirilecek teknik direktör merak ediliyordu. Siyah beyazlıların, Mircea Lucescu ve oğlu razvan Lucescu ile anlaşma sağladığı iddia edilmişti. Rumen basınındaki iddiaların ardından Lucescu'nun tüm projelerini yönetime de sunduğu öne sürüldü. Beşiktaş haberleri arasında Lucescu iddiası dikkat çekti.

Beşiktaş Transfer: Lucescu, Beşiktaş'a gelecek mi?


Rumen basını, Lucescu ile oğlu Razvan'ın Beşikaş ile 2 yıllık anlaşma sağladığını iddia etmişti. Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray'ın Fatih Terim ile anlaşmadan önce görüşme yaptığı Lucescu, sarı kırmızılılar için hazırladığı raporu bu kez Beşiktaş yönetimine sundu.

Lucescu, CEO'luk görevine gelmek istediğini ve oğlu Razvan ile birlikte çalışmayı düşündüğünü dile getirdi. Lucescu'nun sadece sportif konularda değil, ekonomik konularda da yetkili olmak istediği ve Shakhtar Donetsk'e kurduğu sistemi Beşiktaş'a da kurmak istediği iddia edildi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri