Ligin asist kralı Ghezzal! 'Mutluyum, inşallah kalırım'

Ghezzal, şampiyonluğun ardından konuştu. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta bu sezon Süper Lig'in asist kralı olan Ghezzal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Hak ettikleri bir şampiyonluğu aldıklarını söyleyen Ghezzal, "Hak ettiğimiz bir şampiyonluk. Bir aile olarak mücadele ettik. Sezonun ilk maçından, son maçına kadar her şeyimizi verdik. Beşiktaş, ailedir." dedi.

Gelecek sezonla ilgili gelen soruya yanıt veren Ghezzal, "Bana bağlı değil tabii ama inşallah Beşiktaş't alırım. Ben Beşiktaş'ı çok seviyorum ve Beşiktaş'ta çok mutluyum. Tüm takım arkadaşlarımı, hocamı, taraftarlarımızı, yönetimimiz, teknik heyetimiz herkesi tebrik ediyorum. Şimdi bu şampiyonluğun tadını çıkarma zamanı." dedi.

İNANILMAZ TRANSFER ÖYKÜSÜ

Transferin son gününde Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Ghezzal, önceki gün 23:55 uçağına binerek sabaha karşı İstanbul'a geldi. Cezayirli yıldızın evrakları son Beşiktaşlı yetkililer tarafından motosikletle TFF'ye ulaştırdı. Ghezzal, maç sonu Beşiktaşlı yetkililerlerle motosiklet pozu vererek şampiyonluğu kutladı.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri