Karabük'ten Beşiktaş'a gönderme

FutbolArena - Karabükspor, Beşiktaş ile evinde karşılaştığı maçta 1-0 mağlup olmuştu. 

1
Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

2
"Özellikle ikinci yarıda verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Bana göre maçın hakkı beraberlikti." dedi.

3
Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok iyi hazırlandıkları ve puan almak istedikleri bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

4
Beşiktaş’ın son iki sezonun şampiyonu olduğunu hatırlatan Tankut, "Böyle kaliteli bir ekibe karşı oynamak kolay değil. Zor maç olacağını biliyorduk. Öyle de oldu.

5
İlk yarı sahada istediğimizi yapamadık. İkinci yarı kendi oyunumuzu oynamaya başladık ve kontrolü elimize aldık. Birçok pozisyon da yakaladık.

6
Rakip 10 kişi kalınca bu baskımız daha da arttı ancak beklenmedik bir anda yenen gol her şeyi değiştirdi.

7
Bana göre maçın hakkı beraberlikti. Özellikle ikinci yarıda verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum.

8
Daha sezonun başındayız. Uzun bir maraton. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.

9
Başkan Tankut, Beşiktaş maçında takımlarını destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

Futbolarena anasayfasından devam...