Lecce'den Burak Yılmaz transferi açıklaması

İtalya Serie A ekiplerinden Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso, Burak Yılmaz transferi için Beşiktaş yönetimi ile görüşmelere başladıklarını açıkladı.

FutbolArena Dış Haber - Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz için bir süredir İtalyan ekibi Lecce iddiaları gündemde dolaşıyordu. Lecce sportif direktörü Mauro Meluso, La Gazzetta dello Sport'a Burak Yılmaz transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş Haber: Burak Yılmaz, Lecce'ye transfer mi olacak?


Geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan ve göstermiş olduğu performans ile büyük alkış toplayan Burak Yılmaz, Lecce'nin gündeminde.

''BURAK YILMAZ İLE GÖRÜŞÜYORDUK''

İtalyan ekibinin sportif direktörü Mauro Meluso, Beşiktaş yönetimi ile görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı. Mauro Meluso: "Beşiktaş'ın Burak Yılmaz için vereceği kesin cevabın önümüzdeki hafta gelmesini bekliyoruz. Bir süredir oyuncu ile görüşüyorduk, şimdi Beşiktaş yönetimiyle de tanıştık." ifadelerini kullandı.



BURAK YILMAZ, BEŞİKTAŞ'TA KAÇ GOL ATTI?

Burak Yılmaz geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 22 resmi maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 16 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Burak Yılmaz, sezonun ikinci yarısında Beşiktaş formasıyla 15 maçta 11 gol kaydetti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri