Beşiktaş, Almanya'da gurbetçi avında! 3. ligden Beşiktaş'a...
FutbolArena - Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi rotasını Almanya’ya çevirdi.
1

Eskişehirspor ile sözleşmesi biten 22 yaşındaki defansif orta saha Dorukhan Toköz’le 3 yıllık anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Alman 3. lig ekibi Braunschweig’de top koşturan Ahmet Canbaz’a da kanca attı.
2

Braunschweig forması altında bu sezon 26 maçta 12 gol ve 5 asist kaydeden 20 yaşındaki başarılı sol kanat oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.
3

Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde maliyeti çok cazip olan Ahmet Canbaz için resmi girişimde bulunması bekleniyor.
4

Hannover kulübünün altyapısından yetişen genç oyuncunun kulübüyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.
5

Bu arada Beşiktaş U21 takımında top koşturan Oğuzhan Aydoğan ve Sedat Şahintürk’ün teknik heyet tarafından yakından takip edildiği aktarıldı.
6

Şenol Güneş’in bu oyuncuları kampa götürmeyi düşündüğü vurgulandı. (Milliyet)