Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı kim olacak?

Kulüpler Birliği'nde Göksel Gümüşdağ'ın başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından yeni başkanın kim olacağı merak ediliyor.

FutbolArena - Kulüpler Birliği'nde başkan Göksel Gümüşdağ'ın görevi bırakacağını açıklamasının ardından yeni başkanın kim olacağı merak konusu. Habertürk Spor Müdürü Meriç Müldür, konuyla ilgili başkan adaylarını köşesinde paylaştı.

Göksel Gümüşdağ TFF Başkanı mı olacak?


Göksel Gümüşdağ'ın da TFF Başkanı olacağı iddialarına değinen Meriç Müldür, "Kulüpler Birliği'nde de enteresan gelişmeler yaşanıyor. Yıllardır Türk futbolu için didinen, çok da olumlu işlere imza atan Göksel Gümüşdağ aniden aday olmama kararı aldı. Federasyon başkanlığı için adı geçse de benim duyduğum İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı da olabileceği." dedi.

"FİKRET ORMAN'IN DA ADI GEÇİYOR"

Meriç Müldür yazısını şöyle sürdürdü:

"Birliğin son toplantısında görevi bırakacağına dair yazılı metni tüm üyelere gösterip “Aday olmak isteyenler ortaya çıksın" diyor. Kimse çıkmadığı gibi Dursun Özbek “Gümüşdağ bırakamaz" diye canlı yayında açıklama yapıyor.

Göksel beyin kararı belli ki kesin. Bıraktı. Başkan adayları da var. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'da, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'da bu görevi istiyor. Fikret Orman'ın da adı geçiyor."

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri