Konoplyanka'dan "Come to Beşiktaş'a siyah beyaz yanıt geldi

Ukraynalı futbolcu Konoplyanka instagram hesabından "Come to Beşiktaş" mesajına siyah beyaz renklerle yanıt verdi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın transfer listesindeki Konoplyanka'dan heyecanlandıran paylaşım geldi. Ukraynalı futbolcu da instagram modasına uyarak siyah beyazlılara yeşil ışık yaktı.


Beşiktaş Transfer Haberleri: Konoplyanka Beşiktaş'a geliyor mu?


Konoplyanka instagram hesabından 433 hesabının kendisine gönderdiği "Come to Beşiktaş" mesajına siyah beyaz renklerle yanıt vererek Beşiktaş'a yeşil ışık yakarken, taraftarları da heyecanlandırdı.

Hatırlanacağı üzere Ukrayna basınında Sport Ua'nın haberine göre, Beşiktaş yönetiminin daha önceden Konoplyanka ile yıllık 2 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardığını yazarken, Konoplyanka'nın önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağını belirtti. Abdullah Avcı'nın da Konoplyanka'yı takımda görmek istediği ve transfere onay verdiği öğrenildi.

Konoplyanka kimdir?


Konoplyanka geçen sezon Bundesliga'da Schalke formasyla 13 maçta sahaya çıktı ve 654 dakika görev aldı. Ukraynalı futbolcu 1 gol attı, 1 asist yaptı. Konoplyanka tüm kulvarlarda ise 21 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Konoplyanka'nın 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!


Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri