Beşiktaş 3'lüyü yeniden buluşturacak

FutbolArena - Fenerbahçe’ye Sunderland’den kiralanan Jeremain Lens’in dün oynanan Akhisar Belediyespor maçı sonrasındaki açıklamaları kafaları karıştırdı.(Fanatik)

1
Hollandalı futbolcu, "Geleceğimde neler olacağı konusu bana bağlı değil. Sunderland ile 2 yıllık sözleşmem var, ama burada olmaktan mutluyum. Transfer konusu bana bağlı değil. Sunderland’le 2 yıl daha sözleşmem var. Yazın neler olacağını hep birlikte göreceğiz." diyerek transferi hakkında bilgi verdi.
2
Bu açıklamaların üzerine Beşiktaş’ın Lens için Sunderland ile görüştüğü iddiası da gündeme akıllara geldi.
3
Atiba, Marcelo ve Jeremain Lens... Bu 3’lü şu sıralar gündemde... Özellikle de Jeremain Lens ve Atiba.
4
Fikret Orman’ın Jeremain Lens için İngiltere’de Sunderland’li yöneticilerle görüştüğü öne sürülmüştü.
5
Bunun üzerine bazı fotoğraflar yeniden gündeme geldi. Lens’in Beşiktaş’a gelmesi halinde yeniden Atiba ve Marcelo ile aynı takımda olma ihtimalinin ortaya çıktı vurgulandı.
6
Hatırlanacağı üzere; 2010-2011, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda Atiba, Jeramain Lens ve Marcelo Hollanda’nın PSV Eindhoven takımda birlikte oynamışlardı.
7
İlk olarak Fransız teknik adam Fred Rutten’le çalışan bu 3’lü, 2012-2013 sezonunda ise şu an Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapan Dick Advocaat’ın öğrencileriydi.
8
Atiba ve Marcelo, Beşiktaş’ta yeniden buluşurken, sezon başında Jeremain Lens’in de Fenerbahçe’ye gelmesiyle eski takım arkadaşlarının yolu farklı takımlarda da oynasalar yeniden kesişti.
9
Şu sıralarda da ’Lens yoksa Beşiktaş’a mı gidecek?’ soruları gündeme geldi.
10
11

Futbolarena anasayfasından devam...