Kayserisporlu Pedri Henrique: "PAOK, Beşiktaş'ı eler"

Kayserispor'da forma giyen PAOK'un eski futbolcusu Pedri Henrique, Yunan basınına temsilcimiz Beşiktaş ile PAOK arasında oynanacak mücadeleyi yorumladı. 

FutbolArena Dış Haberler - Kayserispor'un PAOK'tan transfer ettiği Pedro Henrique, eski takımının temsilcimiz Beşiktaş ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını Yunan basınına yorumladı.

"BEŞİKTAŞ'IN EN GÜÇLÜ NOKTASI BURAK YILMAZ'DI

Beşiktaş çok güçlü bir takım. Ancak Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın en güçlü noktasıydı. Artık Burak Yılmaz yok. PAOK maçında Beşiktaş'ın zayıf noktası olacak. Bu PAOK'un lehine bir durum. PAOK bence kazanacak.

"PAOK'U FAVORİ GÖRÜYORUM"

PAOK'u favori görüyorum ama Toumba'da taraftarın yokluğundan dolayı farklı olacak. PAOK taraftarları çok farklı. PAOK da taraftarlarıyla farklı oynuyor ama şimdi seyircisiz. Bu durum avajı biraz yok etse de bana göre hala bir adım öndeler.

PAOK - Beşiktaş maçı hangi kanalda? PAOK - Beşiktaş şifresiz mi?


PAOK - Beşiktaş maçının şifreli olarak yayınlanacağı haberlerinin ardından taraftarlar sosyal medyada maçın şifresiz yayınlanması için paylaşımarda bulunmuştu. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu bu noktada devreye girerek PAOK - Beşiktaş maçının şifresiz yayınlanması için girişimde bulundu. Sosyal medyadan açıklama yapan Kasaopoğlu, "Sevgili sporseverler, sesinizi duyduk, mesajlarınız yerine ulaştı. Temsilcimiz Beşiktaş'ın 25 Ağustos'ta PAOK ile oynayacağı karşılaşma Kanal D'de yayınlanacak. Temsilcimiz Beşiktaş'aa yürekten başarılar diliyorum." dedi.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri